ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Студентам Ужгородського нацуніверситету вже три місяця не видають студентські квитки. Винних немає!

    19 апреля 2024 пятница
    33 переглядів

    Під час студентської конференції понад сотня делегованих представників з 16 факультетів Ужгородського національного університету прийняли рішення зобов’язати ректорат нарешті видати нові посвідчення студентам. Адже ось уже третій місяць їх права порушуються.

    Як розповів голова профспілкового бюро філологічного факультету Ужгородського національного університету Федір Смірнов, на конференцію, де розглядалося питання із затримкою студентських, було запрошене й керівництво ректорату. Однак, ніхто з них не прийшов.

    У ректораті університету власкору ЗІКу ніхто не зміг прокоментувати цю ситуацію: ректор буде тільки в понеділок, начальник студентського відділу у відпустці, так само відпочивають і у відділі постачання, нікого немає й у відділі тендерної закупівлі університету, а прес-служба УжНУ сказала, що не вправі коментувати цю ситуацію, повідомляє ЗІК.

    Надійні джерела власкору ЗІКу в УжНУ розповіли, що нові студентські вже виготовлено, вони зараз у Києві, але забрати посвідчення не можуть через якусь плутанину з грішми.
    Стоматологічний факультет Ужгородського національного університету відзначили новосілля
    Ужгородський національний університет став лауреатом VI виставки-презентації Освіти України у номінації "Інноваційні технології навчання"
    В Ужгороді вже реєструють учасників зовнішнього незалежного тестування
    На Закарпатті обрали "Міс Медфак УжНУ"

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору