ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Сума виявлених легалізованих доходів у лісовій галузі Закарпаття становить 5,5 млн. грн.

    24 апреля 2024 среда
    63 переглядів

    У 2007 році загальна сума експортних поставок деревини та виробів із неї на Закарпатті сягнула близько 500 млн. грн., повідомили у відділі масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян ДПА у Закарпатській області.

    Зараз на Закарпатті експортом товарів лісопромислової галузі займаються 701 суб’єкт господарської діяльності. Податківцями було проведено 50 документальних перевірок юридичних та фізичних осіб, які займалися експортом деревини, за результатами перевірок донараховано понад 1,5 млн грн, з яких вже сплачено 770 тис. грн Зменшено заявлені до відшкодування суми ПДВ на 462 тис. грн., повідомляє ЗІК.

    За матеріалами працівників податкової міліції області порушено 6 кримінальних справ за ст. 209 КК України відносно суб’єктів господарської діяльності лісопромислового комплексу (легалізація (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом). По всіх кримінальних справах застосовувались схеми легалізації деревини невідомого походження або підроблення документів про законність її походження. Сума виявлених легалізованих доходів становить 5,5 млн грн. Розслідувано та направлено до суду 1 кримінальну справу.
    Виноградівська митниця попередила чергову махінацію з закарпатською деревиною
    Закарпаття: За незаконне вивезення за кордон понад 4000 м.куб лісоматеріалів обласна прокуратура порушила кримінальну справу
    Михайло Садоха: Браконьєрство на Закарпатті - досить поширене явище

    Ліси — багатство, гордість і біль Закарпаття

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору