ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Супер-вечірка на Старий Новий рік

    19 апреля 2024 пятница
    63 переглядів

    Радянський Новий рік ми уже зустріли — хто як: хтось, як і годиться відзначати свята, — з помпезностями, феєрверками, а дехто і чисто символічно — з бокалом шампанського, як кажуть, аби не відставати від моди, а іти з нею в ритмі. Проте чимало закарпатців, зберігаючи давню традицію, зустрічають Новий рік у ніч з 13 на 14 січня, який у народі називають Старим Новим роком.

    Як повідомив "UA-Reporter" генеральний директор ВАТ ГТК “Інтурист-Закарпаття” Олександр Доктор, колектив найстарішого та найбільшого готельного закладу області працює нині у досить таки інтенсивному режимі. Запланована супер-вечірка з бал-маскарадом, веселим розважально-ігровим шоу, безумовно, буде проведена на найвищому рівні, що забезпечить гостям незабутні враження про свято. У новорічну ніч затрачену енергію на танці-шманці-зажиманці гостям компенсують не тільки добре відомі калорійні блюда. Працівники ресторану здивують гурманів багатьма новими стравами. Отже, замість звичної дегустації вин “Інтурист-Закарпаття” підготував дегустацію нового меню.

    Прощання із Старим 2004 роком розпочнеться 13 січня о 21.00 год. Для тих, хто хоче зустріти Старий новий 2005 рік супер-пупер, має шанс: зателефонувати за номером 6-97-270 або 8-050-372-88-38 і забронювати для себе та своїх друзів, рідних місця.

    До речі, на усіх гостей у маскарадних костюмах чекатиме сюрприз!
    Клієнтам та гостям — все найкраще!
    Перспективи найбільшого готелю Закарпаття
    Мар'яна Купець - переможець відбіркового туру з "Монополії"
    Місце азарту - "Інтурист-Закарпаття"

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору