ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Таємний план кадрових змін у правоохоронних структурах,розроблений штабом «Нашої України».

    20 апреля 2024 суббота
    62 переглядів

    Центру журналістських досліджень став відомий таємний план кадрових змін у правоохоронних структурах, розроблений штабом «Нашої України» (читайте — Балогою і Ратушняком). Ми пропонуємо вашій увазі цей «барвівський» розклад» керівництва правоохоронних структур Закарпаття.Планується призначити начальником УСБУ колишнього першого секретаря Ужгородського міськкому комсомолу, потім офіцера КДБ СРСР Михайла Поповича, який нині є однією із головних діючих осіб «помаранчевої революції» в Ужгороді і представляє інтереси блоку Юлії Тимошенко. Наприкінці 80-их років був направлений «під кришею» КДБ до Чехословаччини, де організовував підривну діяльність та провокації проти демократичного руху Чехословаччини. За це урядом СРСР нагороджений орденом. Нині, очевидно, використовує старий досвід, набутий у КДБ, для підривної діяльності проти законної української влади.

    Прокурором області планується призначити колишнього Мукачівського прокурора пана Бенцу, звільненого з органів прокуратури за численні порушення законодавства та корупційні зв’язки з мафіозним кланом «Барви»-Балоги.

    Начальником УМВС Закарпатської області нам хочуть повернути генерала Віталія Максимова, якого екс-губернатор Геннадій Москаль зняв з посади за корупційні зв’язки з кланом «Барви»-Балоги. Менше року генерал Максимов працював начальником Тернопільського УМВС, але й там «відзначився» корупційними діями, за що був знятий з посади та звільнений з органів МВС.

    Першим заступником начальника УМВС у Закарпатській області планується призначити колишнього начальника Мукачівської міської міліції, кума Віктора Балоги, полковника Чепака.

    Заступниками мають повернутися до обласного управління міліції полковники Берча і Форкош, також відомі своїми корупційними зв’язками з кланом Балоги і свого часу усунуті з посад в УМВС Закарпатської області з ініціативи екс-губернатора області Геннадія Москаля.

    Начальником УБОЗу, а отже і заступником начальника УМВС, має стати нинішній керівник відділу, 6-ого управління, фактичний організатор «міліцейського бунту» і брутальної провокації на стадіоні «Авангард», зять одного з вождів клану «Барви»-Балоги і «помаранчевої революції» пана Анатолія Колібаби пан Олаг. Його заступником має стати один з організаторів «міліцейської провокації» пан Гичка. А «резидент» пана Ратушняка, колишній начальник міліції міста Ужгорода полковник Туряниця має повернутися до свого начальницького кабінету в ужгородській міліції.

    Начальником обласного ДАІ «оранжисти» мріють призначити колишнього заступника начальника УДАІ, начальника МРЕО ДАІ полковника Івана Піпаша, відомого всім автомобілістам Закарпатської області в ролі головного збирача незаконних «податків».

    Начальником обласної податкової міліції, за їхнім планом, має стати колишній начальник Мукачівської податкової міліції, старий друг пана Балоги пан Швед.

    Таким чином, вже сьогодні стає зрозумілим, що головна мета «демократичної революції» на Закарпатті — це не благо всіх закарпатців, а повернення до влади представників саме того мафіозного клану, який роками безкарно грабував нашу область. Якщо ці плани здійсняться, то про будь-яку законність і нормальне життя на Закарпатті можна надовго збути!

    "Вісник"
    Окремі представники закарпатської міліції у взаємодії з осередком “Нашої України” в м.Ужгороді, який очолюють Колібаба й Ратушняк, готують провокації проти учасників Коаліції “Ужгород за Януковича”
    Ужгородський нардеп Сергій Ратушняк попередив народ України про ГКЧП та захистив чинного Прем’єр-міністра України, майбутнього Президента Віктора Януковича
    Вчора ужгородські вчителі мітингували
    Виступ Ратушняка С.М. на сесії Верховної Ради України : Снова осень наступила ?

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору