ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Так скільки ж представників "Нашої України" представлятимуть Закарпаття у майбутньому парламенті?

    20 апреля 2024 суббота
    61 переглядів

    Як відомо, у суботу на партійному з’їзді партії "Народний Союз "Наша Україна" був затверджений список від партії до Верховної ради на вибори 2006-го року. У список потрапив і ряд членів Закарпатської обласної партійної організації та осіб, запропонованих нею. Зокрема, під №21 значиться В.Балога, під №56 значиться І.Іванчо, під №74 І.Кріль, №147 В.Петьовка, №159 М.Вегеш, №209 Ю.Чижмарь, №247 М.Ковач. Таким чином всього – 7. Але вже прямо на з’їзді список зменшився на 1 кандидатуру. Юрій Чижмарь, який змагається за посаду міського голови м.Ужгорода, відмовився від місця у списку, тим більш від непрохідного. Крім того, на з’їзді Голова ради партії Р.Безсмертний заявив, що міністри, Голови ОДА, хай визначаються вже зараз, що вони обирають, – депутатство чи роботу у виконавчих органах влади. Судячи по поведінці В.Балоги, він обирає міністерство.

    Реально у прохідній частині після спільного партійного з’їзду всіх шести партій, що входять до блоку, а також після включення списку таких "зірок" як В.Клично, Т.Петриненко і Р.Лижичко, у прохідній частині залишиться тільки І.Іванчо.

    Натомість місце І.Кріля, та вже непрохідне місце В.Петьовки значитиметься під номерами орієнтовно після №110 і 200. При сучасному рейтингу ймовірного блоку "Наша Україна" бар’єр прохідності якраз буде близько 100-го місця, що лише з часом дозволить Крілю стати депутатом ВРУ, наприклад після призначень кількох міністрів і голів ОДА з числа верхнього списку. Але якщо пропозиція Романа Безсмертного пройде, то список сильно посуватися не буде, навіть після формування КабМіну.

    Означає це для Закарпаття й те, що скільки б голосів краяни не віддали за "Нашу Україну", яку в області очолює міністр В.Балога, в бюлетенях до Верховної Ради, наш регіон представлятимуть тільки сам міністр, І.Іванчо і можливо І.Кріль. А для лідера угорців Міклоша Ковача, це означає, що даремно йому було складати повноваження Голови партії "КМКС "Партія угорців України", все одно партія "НСНУ" не включила його у прохідну частину свого списку, навіть незважаючи на те, що домовленість повинна була стати гарантом підтримки угорським населенням блоку на виборах 2006 року. Таким чином КМКС не стала ні учасником блоку, і не отримала у блоці своїх представників.

    "Політична Україна"
    В список «Нашей Украины» не вошли только дети и кошка Ющенко.А в первую сотню списка "Регионов Украины" вошел едва ли не весь менеджмент предприятий Ахметова
    Віктор Балога: "На фоні списків Тимошенко чи Литвина ми можемо брати хоч сто порошенків і жваній"

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    З огляду на подібну конфігурацію, НС Наша Україна перестає бути симпатичним закарпатському виборцю. А рішення по Різаку, Паульо та явне засилля кумів, сватів та інших дріб’язких родичів пана міністра В.Балоги, який всіх розставив по місцях, буде викликати тільки спротив. Від цього виграє О.Мороз.