ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Тигипко отдали пост замглавы партии Регионов

    20 апреля 2024 суббота
    65 переглядів
    Сильная Украина влилась в ПР

    Председатель Партии регионов, премьер-министр Николай Азаров и вице-премьер-министр, глава Сильной Украины Сергей Тигипко на 13-м съезде регионалов подписали решение о слиянии своих политических сил. Тигипко стал членом ПР и заместителем главы партии.

    Перед подписанием судьбоносного для обеих партий документа, делегаты 13-го съезда Партии регионов единогласно приняли решение о слиянии с Сильной Украиной. В этом решении президиуму политсовета Партии регионов, советам региональных, местных партийных организаций поручается принять необходимые меры с целью решения организационных вопросов, связанных с обеспечением процесса слияния, сообщает УНИАН.

    Кадровые аспект слияния: Сергей Тигипко стал членом Партии регионов (Николай Азаров уже вручил ему партийный билет), членом политсовета партии и избран заместителем ее председателя. «За» его избрание делегаты съезда проголосовал единогласно. Воздержавшихся и голосовавших против не было.


    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    а мішкові гуснянському нич не треба урвати він і так міліонер.машини дома дівці за один лимон і т.д..і т.п.............дуети.молодиці.....єти.шо нас чекать як такі вже зами....

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ферко з Завидова !!да такое било,Володька Чубирка депутат ЕЦА мав стати Губернатором замисто Ледиди,а замисто Петруньи мав стати Прокурором Биловар малий шо в Мукачево типирка,а Мишо Гичка куб Балоги Йванка мав стати замисто Русина начальником Ментовки ,а Гелетей Вова шефом СБУ!!Типирка вшитко ся здримбало докус вчора в Синякови пянка зо страху велика била вшитку паленку упили ЕЦОВЦИ

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    но тай шо??? Закарпатські Регіоанали наступавуть на граблі шо наступило в 2003-2004 році СДПУ /О!!Шо ся стало із сев партією і вождем іванком Різаком то ся стане скоро з Ледидов і його конюха бандов Пердуновичів!!!!!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Тигипка нада паменять фамилию с молдавской на Бандюкович

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Всі закарпатці з нетерпінням чекали сьогоднішнього з’їзду Партії регіонів в Києві. Всіх цікавило: об’єднаються дві основні політичні сили - «Партія регіонів» та «Єдиний Центр» в одне ціле, або ні.
    Нашому виданню вдалося отримати короткий та зрозумілий коментар, від губернатора Закарпаття Олександра Ледида.
    «На процесі об’єднання Партії регіонів поставлена крапка» - процитував Олександр Ледида виступ Президента України Віктора Януковича.
    Нагадаємо, що однією з умов вступу «Єдиного Центра» в Партію регіонів, було «крісло» губернатора Закарпатської області та деяких ключових силовиків.
    http://transkarpatia.net/politic/6250-na-proces-obyednannya-partyi-regonv-postavlena-krapka-yanukovich.html

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Сьогодні, не сталося того чого чекали багато членів закарпатського «Єдиного Центра» - їх партія залишилася «незалежною» та при своїх інтересах.
    Згідно нашої інформації та інших ЗМІ, умовою вступу партії Балоги до регіоналів, була зміна губернатора Закарпаття Олександра Ледиди, про це писало «Сегодня» з силкою на власні джерела в Партії регіонів.
    Так як нас повідомило проінформоване джерело, Балога також в першу чергу хотів звільнити начальника міліції Закарпаття Віктора Русина та голову ДПІ Василя Іванчо.
    В другу чергу, на звільнення йшли всі голови райдержадміністрацій Закарпаття, начальник СБУ, митниці та прокурор області.
    Задуманий Балогами «переворот» влади в Закарпатті – не вдався.
    Тепер можна чекати на відповідні дії закарпатських регіоналів, які до цього часу досить лояльно відносилися до «Єдиного Центру». Не виключено, що багато людей Балоги, які сидять у владних кабінетах – залишаться без роботи або індивідуально стануть членами Партії регіонів. Більшості з них до цього не привикати ,«красилися» в інші кольори вони вже неодноразово.
    http://transkarpatia.net/actual/6247-baloga-hotv-zvlniti-ledidu-rusina-ta-vancho.html

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    нам Павезло,типирка Мышко Папович стане замом Ледиди думаву

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Бог побив як буде ваш мішко попович з гусного при владі......................йой скоро би вже вибори.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Думаш, ош штось урвете? - гумі в гатях.