ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Три кіло наркотиків кочували у потягах та ховалися у пакетах з-під соку…

    23 апреля 2024 вторник
    85 переглядів

    Вже третій на цьому тижні випадок затримання наркотичної речовини стався на ділянці Північного регіонального управління. Два дні тому винахідливі наркоділки приховали у багажному відділенні автобуса “Кишинів - Санкт-Петербург”, що рухався на виїзд, п’ять підозрілих упаковок з під соку вмістом по 1 літру. Всі вони були між собою акуратно перетягнути скотчем. Цей вантаж було загорнуто в куртку, що знаходилась в спортивній сумці. Підозра наряду на легкість пакетів була немарною.

    Як повідомили "UA-Reporter.com" у відділі з питань взаємодії з ЗМІ та зв’язків із громадськістю Державної прикордонної служби України, при проведенні експрес-аналізу було виявлено речовину рослинного походження зеленого кольору ( маріхуану), вага якої склала близько 1кг 100 г. Господаря даного багажу, як ведеться, знову не виявлено. Ці коробки передано представникам митниці для проведення остаточного аналізу.

    А минулої доби житомирські та луцькі прикордонники в пунктах пропуску “Виступовичи” та “Заболоття” виявили 1280 грам макової соломки та 370 грам коноплі, які наркоділки намагалися вивезти з України. Обидва вантажі зілля “самостійно пересувалися” у потягах “Заболоття-Брест” та “Кишинев-Санкт-Петербург”. Луцькі прикордонники та митники виявили транзит без господаря в одному з купе, а житомирські “зелені кашкети” у...туалеті вагона.

    У 2004 році, завдячуючи пильності "зелених кашкетів" Житомирського прикордонного загону, не дістались за призначенням аж 24 кг наркотичних речовин. А взагалі, органами охорони державного кордону Північного регіонального управління за цей період виявлено та затримано 81 кг 216 г цієї смертоносної сировини. При цьому, левова чистина зілля виявлена за допомогою службових собак.
    У сусідній із Закарпаттям Львівщині припинено спробу контрабандного ввезення в Україну великої партії наркотиків
    Ужгородський "Монарх" вирощував наркотики на подвір'ї власного дому
    На Закарпатті побільшало «наркозлочинів»
    У закарпатському Чопі вилучено 2 кілограми марихуани вартістю 20-ть тисяч гривень

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору