ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

"Туристка", що ошукала трьох заробітчан на Закарпатті, оголошена в розшук

    20 апреля 2024 суббота
    57 переглядів

    Виконання рішення Апеляційного суду Закарпатської області в багатостраждальній справі Дякулича (про яку і обласні, й центральні ЗМІ розповідали багато разів) відкладається на невизначений термін.

    Нагадаємо, що в середині лютого Апеляційний суд залишив чинним вирок Мукачівського міськрайонного суду, який визнав директрису Іршавського турбюро Оксану Петровці винною в шахрайстві в особливо великих розмірах і засудив до шести років позбавлення волі з конфіскацією майна. Засуджену також зобов’язано відшкодувати трьом іршавським заробітчанам матеріальну й моральну шкоду на суму близько 55 тисяч гривень (саме стільки грошей О. Петровці видурила від людей за обіцянку легального працевлаштування в Англії).

    Цього тижня Іршавський райвідділ міліції нарешті отримав постанову суду про взяття шахрайки під варту, проте коли міліціонери з’явилися до О. Петровці додому, її, як мовиться, й слід прохолов. Родичі, звісно, «нічого не знають», тому з цієї середи О. Петровці офіційно оголошена в розшук. Іршавський райвідділ міліції звертається до всіх, кому відоме місцезнаходження шахрайки, звертатися телефонами: (03144) 2-11-45 (чергова частина), 2-25-40, 2-24-33.
    Мошенница, обманувшая 3-х заробитчан из Закарпатья, будет взята под стражу
    "Я не буду брати участь у цьому фарсі", — заявив у суді закарпатець Олександр Дякулич
    У закарпатській Іршаві визріває чергова акція непокори
    Понад 50 скривджених "нашим" правосуддям ночують просто неба в закарпатській Іршаві

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору