ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У 2005 році на Закарпатті планують створити 23,5 тисячі нових робочих місць

    28 марта 2024 четверг
    58 переглядів

    У Закарпатській обласній державній адміністрації працюють над розробкою Програми економічного та соціального розвитку області на 2005 рік.

    Як повідомила "UA-REPORTER.COM" заступник голови Закарпатської ОДА Лариса Ричик, в основу Програми лягли результати соціально-економічного розвитку області за попередні два роки. Програма базуватиметься на проблемах, які потребують нагального вирішення. За словами Л.Ричик, досягнуті позитивні результати дають підстави сподіватися, що область не втратить динаміки розвитку. Підтвердження тому - зростання промислового виробництва за останні роки досягнуто майже втричі, удвічі зросли реальні доходи краян, в тому числі і заробітна плата.

    Основними цілями на 2005 рік є подальше зростання добробуту закарпатців та дотримання соціальних стандартів, зростання продуктивної зайнятості населення. Планується створити не менше 23,5 тисячі робочих місць. Прогнозується підвищити рівень середньої зарплати до 600 гривень. Одним із рушіїв зростання і економічних показників, і забезпечення соціальних гарантій буде структурне оновлення економіки та залучення інвестицій.

    Загалом Програма на 2005 рік розробляється з урахуванням пріоритетів, визначених Концепцією сталого розвитку Закарпаття.
    Закарпаття: необхідно зберегти динаміку зростання
    Мукачівщина: зайнятість та рівень доходів населення
    На обліку в Воловецькому райцентрі зайнятості перебуває 3493 незайнятих закарпатців
    Закарпаття. Протягом минулого року до обласної служби зайнятості у пошуках роботи звернулося 46,8 тис. чоловік

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору