ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У головного тренера "Закарпаття" болить голова...

    20 апреля 2024 суббота
    39 переглядів

    Із дна турнірної таблиці вищої ліги чемпіонату України по футболу найважче буде вибратися, напевно, саме ужгородському "Закарпаттю". І проблема не лише в тому, що підопічні Петра Кушлика на зимові канікули пішли зі значним відставанням від головних конкурентів у боротьбі за збереження місця в еліті. До турнірних проблем "Закарпаття" вже традиційно додаються і фінансові.

    А все це призводить до того, що клуб не може укласти повноцінних контрактів з футболістами належного рівня, а тому мусить задовольнятися орендою тих, хто з різних причин не підходить іншим командам. Тому немає нічого дивного в тому, що на сьогодні в команді є лише дев'ять гравців.

    Петро Кушлик зізнається, що селекційною роботою розпочав займатися ще понад місяць тому. Триває цей процес, зрозуміло, і зараз, а просування у розв'язанні кадрових проблем протікає доволі важко і далеко не з тими результатами, як хотілося б.

    Як повідомляє "Поступ", на сьогодні відомі лише ймовірні втрати "Закарпаття": воротар Худжамов, оборонці Савінов і Лозинський, а також форварди Пахолюк, Молонго, Рижих, Михалик і Піхур. Щодо надбань, то головний тренер хоче знайти принаймні по два виконавці в кожну лінію. Головна вимога до новачків -- наявність у них лідерських якостей. Адже для того, щоб зберегти місце у вищій лізі, потрібні футболісти з психологією переможця, а не просто вправні майстри. Але до конкретики справа ще не дійшла. Принаймні Кушлик жодних прізвищ не називає. Хоча список потенційних новобранців у нього є, в цьому можна не сумніватися.

    Підготовку до другої частини чемпіонату "Закарпаття" розпочне в Ужгороді 10 січня. Перший збір відбуватиметься вдома і триватиме він до 27 січня. Це зроблено для того, щоб мати можливість переглянути та провести тестування якомога більшої кількості гравців, що хотіли б поповнити "Закарпаття". Другий збір пройде в Трускавці з 30 січня до 11 лютого, а третій - в Угорщині з 13-го до 28 лютого.
    Форвард ужгородцев усилит атаку одесского "Черноморца"?
    До Дня Збройних сил України студенти УжНУ влаштували спортивний турнір
    "Закарпатье" проиграло киевскому "Динамо" — 1:4
    Закарпатські міліціонери побороли словаків та румунів ...на футбольному полі!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору