ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У Львові розкрили жорстоке вбивство

    23 апреля 2024 вторник
    67 переглядів

    Правоохоронці розкрили вбивство, що трапилося біля церкви Св. Юра у Львові на початку лютого цього року. Про це повідомив прокурор Львівської області Олексій Баганець.

    За словами Баганця, вбивцею виявився житель Львівщини, якого власник машини застав в автомобілі. Чоловіки почали битися і в процесі зловмисник застрілив власника автомобіля. За даними прокурора, підозрюваний у вбивстві має 45 років, 17 з яких він провів у місцях позбавлення волі за скоєння різних злочинів, зокрема грабежів.

    Міліція і працівники прокуратури вийшли на нього, розслідуючи зовсім інший злочин щодо пограбування салону гральних автоматів у Львові, з якого вкрали виторг на 30 тисяч гривень. За підозрою у скоєнні цього злочину зловмисника затримали разом з іще двома співучасниками.

    Я повідомив начальник ГУ МВСУ у Львівській області Василь Пісний, у затриманого вилучили речові докази, які свідчать про його причетність до вбивстві біля собору, зокрема особисті речі загиблого. Під тиском усіх доказів чоловік написав явку з повинною, що саме він убив власника авто. Звинувачення зловмиснику ще не пред’явлено.

    2 лютого зранку біля собору Святого Юра в автомобілі було знайдено 33-річного чоловіка з двома вогнепальними ранами. Наступного дня він помер від отриманих ран.

    proua.com
    "Вор в законе" Ровшан Ленкорандский просит в Украине политубежища!
    В Одессе застрелили бизнесмена (обновлено)
    Киевское метро: опять суицид
    Убийцам Гонгадзе вынесли приговор. ЗАКАЗЧИКИ НА СВОБОДЕ (видео)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору