ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У Мукачеві внаслідок вибуху газу в житловому будинку без даху над головою залишилися дві сім’ї

    19 апреля 2024 пятница
    54 переглядів

    П’ятеро жителів вулиці Московська, що у закарпатському місті Мукачево, залишилися без даху над головою через вибух, що пролунав у їхньому житловому будинку. На щастя жоден із мешканців не постраждав і тільки завдяки тому, що в момент вибуху нікого з них не було вдома. Причини вибуху наразі з’ясовуються, найбільш вірогідною версією того, що сталося на вулиці Московській є витік газу, а джерелом запалювання – горіння гніту газового котла, який на той час перебував у стані „очікування”, повідомили «UA-Reporter.com» у Центрі пропаганди управління МНС України в Закарпатській області. Про те, що котел працював підтвердила і сама 47-річна власниця квартири. Вона ж розповіла й те, що коли виходила з квартири нічого дивного, зокрема присутності газу в повітрі не помітила. Більш компетентну відповідь на це запитання зможе додати фахова комісія яка вже працює на місці пригоди.

    Вибух був настільки потужний, що в двох квартирах всі вікна залишилися без шибок. Ним зруйновано стінну перегородку з суміжною квартирою, знищено майно мешканців двох квартир та пошкоджено перекриття будівлі. Інші перегородки дали тріщини. Відлуння вибуху було чути десь за кілометр, принаймні так стверджують місцеві мешканці.

    На місце вибуху одразу прибули рятувальники з Мукачівського районного відділу управління МНС України в Закарпатській області та аварійні служби міста. З огляду на складність ситуації скликано засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Мукачівському виконкомі.

    Наразі будинок відключено від електро- та газопостачання. Сума завданих матеріальних втрат уточнюється, мешканці квартир, які зазнали руйнувань, ночували у своїх родичів та знайомих.

    Як повідомив заступник начальника УМНС України в Закарпатській області Віктор Кучера – це вже не перший випадок на території Закарпаття, де мало місце руйнування будинків. У вересні минулого року щось подібне трапилося в обласному центрі на вулиці Доманинській, де через вибух побутового газу зазнав значних руйнувань двохповерховий, трьохквартирний житловий будинок.

    У закарпатському Мукачеві вибухнув газ

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору