ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У Всеукраїнському чемпіонаті по футболу серед школярів "DJUICE ГОЛ 2008" візьмуть участь і школярі з Ужгорода

    20 апреля 2024 суббота
    69 переглядів

    З 1 березня в 64 містах України, серед яких і Ужгород, стартує третій Всеукраїнський Чемпіонат по футболу серед школярів «DJUICE ГОЛ 2008».

    Кожен учень 6-9 класів із загальноосвітніх шкіл, який любить грати у футбол, зможе взяти участь в загальнонаціональних змаганнях і виграти головний приз - поїздку до Італії. Особливість нинішнього сезону - відтепер в змаганнях будуть задіяні і дівчатка.

    Цього року юні футболісти з майже 2 300 шкіл зі всієї України протягом трьох весняних місяців боротимуться за право вважатися кращою шкільною футбольною командою України. Як і в попередні сезони, мета Чемпіонату - сприяння популяризації здорового і активного способу життя серед молоді і впровадженню фізичної культури і спорту в життя хлопців і дівчаток, зміцнення їх здоров'я, підготовка молоді до життя і трудової діяльності.

    Участь в Чемпіонаті - це можливість проявити свої спортивні здібності, завоювати перемогу і стати героєм школи та міста.

    За роки існування Всеукраїнський шкільний Чемпіонат по футболу «DJUICE ГОЛ» посів важливе місце у житті українських школярів. Його включено до переліку обов’язкових заходів Міністерства освіти та науки України.

    Всеукраїнський шкільний Чемпіонат складається з декількох інтегрованих міні-чемпіонатів: «DJUICE ГОЛ» - основний для хлопчиків; «DJUICE ФАН» - для дівчаток; конкурс стінгазет - загальне змагання для всіх фанів.

    Чемпіонат проходитиме у декілька етапів: Кваліфікаційний, Міський, Регіональний і Національний - максимально приблизно до структури «справжнього» професійного футболу - по схемах ФІФА і олімпійською.

    Фінальна гра відбудеться 17 травня в Києві на Майдані Незалежності, де змагатимуться переможці регіональних ігор - всього 4 команди. Цього ж дня визначиться переможець Чемпіонату підтримки.

    Попередні сезони Чемпіонату продемонстрували яскраву активність і прагнення дівчаток підтримати свої футбольні команди. Тому в сезоні 2008 року стартує Чемпіонат груп підтримки «DJUICE ФАН 2008». Їх чекає цікаве артистично-танцювальне змагання за головний приз - можливість відвідати ексклюзивні уроки одного з провідних танцюристів України Владислава Ями.

    Додаткова інформація: http://futsal.sport.com.ua/news.phtml?id=38880
    ФУТБОЛ. Донецький "Шахтар" розгромив ужгородське "Закарпаття" — 5:0 (ОСНОВНИЙ СКЛАД)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору