ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У закарпатському Мукачеві відкрили пам'ятник краянам, що не повернулися з Афганської війни

    25 апреля 2024 четверг
    71 переглядів

    У суботу, 16 лютого, в закарпатському місті Мукачеві відкрито пам'ятник воїнам-інтернаціоналістам, які загинули в Афганській війні 1979-1989 років.

    На урочистій церемонії відзначалося, що у тій війні полягли понад три тисячі наших співвітчизників, у т.ч. й 54 закарпатці. Їхні імена викарбувано на меморіальній плиті першого в області пам'ятника воїнам-"афганцям", спорудженого кілька років тому в Ужгороді.

    Напередодні відбулася традиційна зустріч керівників області з учасниками бойових дій на територіях інших держав. Обговорено ряд питань, які хвилюють колишніх воїнів-інтернаціоналістів: про встановлення квартирних телефонів, виділення житла, допомогу в організації реабілітаційного центру для воїнів-"афганців", їхнє санаторно-курортне оздоровлення і т.п. Обласна влада надала грошову допомогу тим, хто потребує її найбільше, - інвалідам першої та другої груп, сім'ям воїнів, які загинули на війні чи відійшли від нас в останні роки, повідомив Ярослав Ядловський, УКРІНФОРМ.
    Ужгород: До монументу Скорботній Матері — квіти пам’яті і шани...
    Привселюдний акт самоспалення готується здійснити 40-річний інвалід Афганської війни Анатолій Бондар з закарпатського села Грушово!..
    Закарпатська влада вшанувала ветеранів бойових дій на території інших держав
    Володимир Куло: "До Афганістану не вірив, що можна звикнути до смерті..."

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору