ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У закарпатському селі відкрили нову шкільну їдальню

    28 марта 2024 четверг
    79 переглядів
    На відкритті нової шкільної їдальні у селі Оноківці

    Напередодні Дня знань у селі Оноківці Ужгородського району відбулося урочисте відкриття шкільної їдальні.

    В урочистях з цієї нагоди взяли участь заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації Михайло Попович, в.о. голови Ужгородської райдержадміністрації Анатолій Черниченко, депутати районної, сільської рад, вчителі та учні школи, жителі села.

    До цього часу їдальня у новозбудованій школі не було. Її будівництво було розпочато три роки тому. Для цього з бюджету розвитку району було виділено 1 млн. 111 тис. гривень. Загальна площа приміщень становить 172 квадратних метрів, кількість посадочних місць – 45. В їдальні харчуватиметься 162 дітей, які з вересня відвідуватимуть заклад.

    З нагоди новосілля педагогічний колектив та учнів закладу вітали численні гості.

    – З відкриттям нової їдальні у школі створено всі належні умови для якісного харчування дітей, – констатував заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації Михайло Попович. – Це вагомий подарунок для громади села, її найменших мешканців напередодні початку нового навчального року. Для влади і надалі одним з пріоритетних завдань залишається освітня галузь, тому роботи з покращенням матеріально-технічної бази шкіл краю триватимуть.
    Теги: шкільна їдальня, відкриття, Оноківці

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору