ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У закарпатському Синяку — новий підйомник

    18 апреля 2024 четверг
    68 переглядів

    Те, що в останні роки Синяк перебрав на себе місію головного гірськолижного курорту Закарпаття, уже ні в кого, здається, не викликає сумнівів. На присанаторному схилі, який у кращі часи міг хіба що, "похвалитися" осінніми опеньками, нині збираються сотні шанувальників лиж.

    Іноді до підйомників влаштовуються такі черги, як колись за найдефіцитнішим товаром. Проте зимовий відпочинок також вимагає цивілізованості і не терпить метушні. Це добре усвідомлює один з піонерів туристично-рекреаційного бізнесу на Закарпатті Микола Миколайович Русинко, комплекс якого "Карпатський мисливець" добре знають любителі комфортного та екзотичного відпочинку не лише Закарпатського краю: місцину для нового туркомплексу облюбували відразу за селом Синяк.

    З весни тут кипіли будівельні роботи, зате нині очам гостей відкривається чудова засніжена панорама з оригінальним кафе "Зелений гай", кількома котеджами для сімейного та індивідуального відпочинку, автостоянкою з охороною...

    Але головною родзинкою нового туркомп-лексу став, безперечно, підйомник з лижною трасою. На утрамбованому спеціальною тех-нікою схилі чути радісні голоси лижників. Пам'ятаєте зі школи: "Ми з гори мчимо щодуху, щоб впіймати білу муху"... Тому, поки білі мухи щедро кружляють над Карпатами, гайда за лижами і — в гори!

    У Карпатах з’явиться ще один витяг
    Угорці поласували закарпатською шинкою...
    Половина лыжных подъемников в Закарпатье представляют опасность
    В Ужгороді обговорювали проблеми розвитку міжнародного туризму на Закарпатті

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору