ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У Закарпатті "грузинський варіант" не пройшов

    16 апреля 2024 вторник
    64 переглядів

    Деякі опозиційні Інтернет-видання, посилаючись на інформацію прес-служби регіонального виборчого штабу Віктора Ющенка, повідомили про те, що у с.В.Лучки на Закарпатті побито спостерігача із Грузії.

    Заради об’єктивності: Закарпаття у ці дні відвідало 10 спостерігачів із Грузії, і тільки 4 з них зареєстровані у ЦВК. Шестеро ж так і не змогли показати посвідчення спостерігача. Територією Закарпаття ці шестеро пересуваються у супроводі представників виборчого штабу Ющенка. Можливо, за інших умов це не викликало б зайвих питань, але ці грузинські товариші роз’їжджають на машинах, що належать фірмі „Барва” (власник нардеп Балозі) і проживають у готелі з однойменною назвою „Барва”.

    Для прискіпливих „шукачів” детективного жанру повідомимо також, що Володимир Паульо (його названо „винним” у бійці) є президентом футбольного клубу вищої ліги „Закарпаття”. Жителі рідного села Володимира В.Лучки у 2002 році обрали його депутатом районної ради. У тому, що він поцікавився особою „спостерігача” довного нічого не було. Втім, як і „грузинська відповідь”: провокація бійки.

    До речі, інцидент стався за деякий час після того, як Балога влаштував у штабі погром за „повну відсутність” заворушок на виборчих дільницях.

    Вісник
    За закарпатців голосують навіть без їх згоди
    В Ужгороді намагаються проголосувати 30 киян
    У територіальному виборчому округу №70 з центром в Ужгороді вибори відбулися!
    На Закарпатті — "нашоукраїнська" істерія

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору