ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Украину просят не наказывать террористов из России: пусть захватывают Донбасс

    24 апреля 2024 среда
    45 переглядів
    Российские террористы устроили на Донбассе кровавую мессию

    В Министерстве иностранных дел России в очередной раз потребовали у Украины не проводить силовую операцию против захвативших админздания в нескольких городах Донбасса российских террористов.


    Об этом говорится в заявлении МИД РФ, опубликованном на сайте ведомства.

    Российские дипломаты "крайне обеспокоены" "сообщениями СМИ" о планах Киева осуществить операцию против вооруженных террористов в Славянске и других городах Донбасса.

    В частности, МИД РФ считает, что украинским властям не стоит бороться с похищениями и убийствами террористами мирного населения, поскольку это будет нарушением Женевских соглашений.

    Также в России угрожают Украине "катастрофическими последствиями" борьбы с терроризмом.

    "Призываем Киев, а также попустительствующих ему и подписавших женевские договоренности США и ЕС не совершать преступных ошибок, трезво оценить всю тяжесть возможных последствий за использование силы против украинского народа", - говорится в сообщении.

    Ранее российские дипломаты также со ссылкой на неизвестные СМИ обеспокоились строительством в Украине "концлагерей для жителей Юго-Востока".

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Украина должна быть поделена на четыре самостоятельные территории с образованием на них независимых государств.....это Закарпатская Русь.....государство Галиция....государство Украина...и Новороссия (юго-восток нынешней Украины)....Слава Закарпатской Руси....

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    100%

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    З вертольотів розтріляти приміщення Луганської ОДА, інші приміщення, які захоплені бандюками теж розтріляти, стерти з лиця землі, щоб іншим було не повадно! Хто стане на шляху бронеколон - спочатку попередити, а через пять хвилин на повному ходу чавити гусеницями, розтрілювати тих, хто заважає руху військової колони. Надоїла вже ця возня і сюсюкання влади з бандитами. Чого боїтеся, кого боїтеся ? Нерішучістю і сюсюканням та постійним співом гімну вже здали Крим. Ще тоді треба було пристрілити кучу російських військових, коли Путін казав, що їх там немає.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Так, дуже правильно, так й слід зробити. А через годину після того російські війська будуть вже в Кийові, а через дві вони розпочнуть інтенсивний геноцид хохлів по всій країні. Такий розвиток подій я підтримую також, так і слід зробити!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Пропоную не слухати нікого, а наводити порядок так, як вважаємо самі. Найефективніше - всю донецько-луганську банду загнати в шахти і засипати породою (хоть териконів поменшає). Як таке може бути, щоб безкарно розгулювали вулицями озброєні до зубів бандити ? Куди дивиться уряд, міліція, армія ? Чому на території України безкарно вивішують прапори чужої держави ? Чому безкарно захоплюють приміщення органів влади ? Чому безкарно роззброюють міліцію ? Ч О М У ???

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    а чому 2 мисяци тому тебе не дуже цикавыло як захватувалы админбудивли малолетки иванофранковские читать-писать не умеющие?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Чому досі ходять бандити по Київу зі зброєю? Чому не покарано вбивц які стрілляли на майдані у неозброяний Беркут? Чому ті самозванці котрі мали би сидіти за гратами, керують у верховній раді? Чому ті ко більше за всіх кричить що росія їх пригнічує, самі вже 23 роки пригнічують Русинів на Закарпатті ігноруючи те що на референдумі більшисть нашого краю проголосувала за автономію? Чому істиинних патріотів нашого краю запужують та арештовують? Чому у нас на Закарпатті де біль ніж 70% населення русини не має жодної русинської школи? Чому керівництво у Києві не визнає що на Закарпатті жиють не дикі україці яки розмовляють по сільські а Русини в яких є своя культура своя мова та своя історія яку не треба придумовувати!? Чому ми і далі маємо це терпіти щоб якісь "свідомі окупанти" і далі з нас знущалися в нашому рідному краю? Ч О М У ???
    Я пропоную огородити львівську та івано франківську область високою огорожею та колючим дротом з усіх сторін, та ще струм підключити до ньго, щоб з бендеровської україни нико не втік. Та нико туди не їхав най живуть дурні у своїй бандеро-україні та ненавидіть увесь світ за те що вони самі такі дурні!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    +100! :)

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А я пропоную на уто вшиткой ся усрати !. Не беріть дурной у голову а тяжкой у руки. Даяк то лем буде, а кить не буде та і х...й з ним.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Нет такой страны навкраина. Есть регионы, которые сосут у бандеровцев. а есть которые 3.14здюлей дают бандеровцам. Вот и вся страна.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Но то йди, засипай. Чом туй сидиш, хохле? Ти ж в нас щирий патріот та герой Hohland :)