ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгород: Аптекарі Закарпаття протестують проти примусового об’єднання

    19 апреля 2024 пятница
    52 переглядів

    Аптекарі Закарпаття подали позов проти обласної ради, яка своїм рішенням хоче об’єднати 36 комунальних аптек області «під одним дахом» – КП «Фармація». Про це учора, 9 жовтня, аптекарі розповіли під час засідання Ужгородського прес-клубу.

    За словами Єлизавети Бисаги, завідуючої аптеки №130, що в Ужгороді, ще 16 листопада минулого року обласна рада вирішила позбавити аптеки статусу юридичної особи. «Тепер усі вони, – каже Єлизавета Бисага, – будуть змушені залежати від єдиного аптечного складу (на сьогодні комунальні аптек співпрацюють з різними оптовими постачальниками, що дозволяє знаходити оптимальні ціни на ліки)». Ситуація, вважає завідувачка, крім подорожчання ліків, призведе, по-перше, до скорочення близько 150 працівників, по-друге, – до погіршення доставки ліків у віддалені аптеки у районах. Крім того, за свідченнями самих аптекарів, під створення нового КП влада планує взяти чималий кредит, щоб налагодити роботу підприємства та подбати про закупівлю великих партій ліків. Проте на перший погляд дешевша продукція, закуплена оптом, може вийти значно дорожчою за рахунок транспортування по області, коли подекуди ліки потрібно завозити по 5 разів на день – вважають аптекарі.

    Вони також запевняють, що їхні підприємства є рентабельними, а обласна влада хоче переконати всіх у протилежному і для нібито для покращення ситуації провести реорганізацію.
    КОМУНАЛЬНІ АПТЕКИ ЗАКАРПАТТЯ ПОДАЛИ ПОЗОВ ПРОТИ ОБЛАСНОЇ РАДИ
    В Ужгороді діє організоване злочинне угруповання "Аптека"
    Кафе "Молочарня" як об’єкт рейдерства, або Як ще не "прихватизоване" приміщення у центрі Ужгорода не дає спокою міським можновладцям...
    УЖГОРОД: "АПТЕЧНА ВІЙНА" МЕРА РАТИ

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору