ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгород: Соціалісти Закарпаття переобрали Олексія Пристаю першим секретарем обкому СПУ

    24 апреля 2024 среда
    58 переглядів

    Як уже повідомляв "UA-Reporter.com", сьогодні в Ужгороді проходила XIII звітно-виборна конференція Закарпатської обласної організації СПУ, у роботі якої взяли участь 775 делегатів від усіх міськрайонних організацій СПУ. На конференції був присутній та виступив голова Соціалістичної партії України, народний депутат України Олександр Мороз.

    Делегати конференції заслухали звіт керівництва ЗОО СПУ про проведену роботу за рік, що минув. Ця робота делегатами визнана задовільною.

    Виступаючи на конференції перший заступник голови Закарпатської територіальної організації УСВА (Українська Спілка ветеранів Афганістану є союзником СПУ на майбутніх виборах) Сергій Олексіюк відзначив, що в Статуті СПУ, яка стоїть на засадах соціального захисту громадян України, особливо ветеранів війни та людей похилого віку, чи не найповніше відзеркалені ті ж завдання, які ставить перед собою УСВА. Сьогодні укладена між СПУ та УСВА стратегічна угода гарантує захист законних прав і інтересів ветеранів війни на всіх рівнях влади. Прикладом цьому є позиція фракції СПУ в Верховній Раді України, яка не боїться брати на себе відповідальність за долю мільйонів соціально незахищених людей в Україні. Тому угода УСВА з СПУ це — всерйоз і надовго, запевнив Сергій Олексіюк. Він підкреслив, що на Закарпатті ветерани війни з відповідальністю віднеслися до реалізації угоди, підтримавши програму СПУ, активно включившись у роботу по розбудові її осередків на місцях. С.Олексіюк повідомив, що більше 400 закарпатців — учасників бойових дій — вже є членами партії, ще 600 — подали заяви на вступ до лав СПУ.

    Один із керівників ЗТО УСВА повідомив також, що в Ужгородській міській раді створена дієздатна фракція Соцпартії, яка відстоює соціально орієнтований бюджет, та стоїть на позиції прозорості і законності в прийнятті рішень виконавчими структурами. Усвідомлюючи, що вирішення накопичених проблем не можна здійснювати за рахунок простих людей, фракція СПУ веде боротьбу проти бездумного підвищення цін і тарифів на комунальні та інші послуги.

    Зміст роботи в Соціалістичній партії України — зробити максимум корисних прав для людей ще до виборів, використовуючи фракції та первинні осередки СПУ та враховуючи громадську думку.

    Сергій Олексіюк наголосив також на тому, що "ми об’єктивно не можемо сьогодні вирішити деякі проблеми, тому що наших представників немає в виконавчих структурах. Але ми обов’язково до них повернемося після виборів, коли переможемо і будемо мати реальну владу на Закарпатті".

    Конфренція обрала новий склад Закарпатського обласного комітету СПУ.

    Як повідомив на прес-конференції, що відбулася по закінченню роботи звітно-виборної конференції ЗОО СПУ, лідер соціалістів України Олександр Мороз, перший пленум Закарпатського новообраного обкому СПУ переобрав першим секретарем обкому Олексія Пристаю. Окрім того, О.Мороз, відповідаючи на питання журналістів про те, чи задоволений він роботою закарпатської партійної організації, відповів: „Якість роботи організації визначили делегати конференції. І я з ними погоджуюся.”

    Звітно-виборна конференція закарпатських соціалістів проходила під гаслом "Чесна влада: краще життя кожному".
    В Ужгороді за участі О.Мороза проходить обласна конференція соціалістів Закарпаття
    На Закарпаття прилетів лідер СПУ Олександр Мороз

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Сціалісти і тут переграли своїх Закарпатських конкурентів.
    Організувати приїзд Лідера такого рівня, як Олександр Мороз для зустрічі зі своїм активом - це потужна піар-акція! Усе інше - потім. Закарпатські соціалісти вочевидь, без посередників, в широкому колі зустрілися зі своїм дійсно талановитим і популярним партійним, політичним і державним діячем.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Молодці, соціалісти та афганці! Так тримати!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    в украынськый полытицы Мороз безумовно найчесний політик. Але не треба забувати старим партійцям одного-це чистоти рядів. Закарпатське СПУ НІЯК НЕ КРАСИТЬ ФІГУРА СЛОБОДОНЮКА. Хотя це явище на привеликий жаль торкається і інших партій які були в опозиції.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Дааа, соціаліст Слободянюк і його підбрехач Олексіюк -- це найкращий піар для Мороза в Ужгороді...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Олексіюк ще більш-менш нормальний штимп, я його знаю! А вот Слобода і інші дохтори то виродки конкретні! Іхнє місто в янучарах! яКОГО ДІДЬКА ВОНИ ДО мОРОЗА ПОДАЛИСЯ? мОЖЕ ЦЕ провокація?