ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгород: ВАТ "Закарпатгаз" має борги перед "Газом України"

    24 апреля 2024 среда
    59 переглядів

    Загальна заборгованість підприємств з газопостачання і газифікації (облгазів) перед компанією "Газ України" за поставлений у січні 2008 року населенню і бюджетним організаціям природний газ, за оперативними даними, склала 452 млн грн.

    Як повідомила прес-служба "Газу України", зокрема, борг облгазів перед компанією за паливо спожите населенням у січні 2008 року становить 328 млн грн (рівень розрахунків - 30%), бюджетними організаціями - 124 млн грн (2%).

    Крім того, борг облгазів за поставлений в 2007 році природний газ становить 1,081 млрд грн, зокрема, за газ спожитий населенням - 796 млн грн (83%), бюджетними організаціями - 285 млн грн (66%). При цьому за даними проведеного компанією оперативного моніторингу рівень розрахунків населення України за спожитий в 2007 році газ становить 92-96%.

    Незадовільно провели розрахунки за поставлений для потреб населення торік газ "Волиньгаз", "Житомиргаз", "Київгаз", "Криворіжгаз", "Луганськгаз", "Маріупольгаз", "Мелітопольгаз", "Одесагаз", "Полтавагаз", "Рівнегаз", "Тернопільгаз", "Харківгаз", "Харківміськгаз", "Черкасигаз" і "Києво-Святошинське УЕГХ".

    Рівень розрахунків з компанією за паливо, спожите бюджетними організаціями в 2007 році в "Волиньгазу", "Закарпатгазу", "Івано-Франківськгазу", "Львівгазу", "Чернігівгазу" становлять від 3 до 12%, в "Вінницягазу" - 31%, "Кіровоградгазу" - 58%, "Кримгазу" і "Маріупольгазу" - по 62%, "Харківміськгазу" - 63%.

    "Газ України" нагадує, що "своєчасні та повні розрахунки за спожитий природний газ украй необхідні для закупівлі НАК "Нафтогаз України" цього енергоносія в закордонних партнерів і забезпечення стабільного проходження опалювального сезону 2007-2008 років".

    "Газ України" поставляє теплопостачальним підприємствам імпортний природний газ, що НАК "Нафтогаз України" купує в ЗАТ "УкрГаз-Енерго".
    У закарпатському Солотвині частково відновили газопостачання
    Люди в закарпатському Солотвині вже третій день гріються, хто чим може. Бо газу — нема!
    За порушення умов постачання природного газу та його розподілу ВАТ "Закарпатгаз" оштрафований ...аж на 5 тисяч гривень!

    На Закарпатті провадяться роботи по відновленню газопостачання в селище Великий Березний

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору