ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгородська міська рада обирає нового секретаря

    28 марта 2024 четверг
    39 переглядів

    На сьогоднішньому засіданні чергової XXXIX сесії Ужгородської міської ради IV скликання міський голова Віктор Погорєлов вніс кандидатуру нового секретаря ради Віктора Феєра замість Юрія Белякова, який на вчорашньому сесійному засіданні подав заяву про відставку з посади секретаря у зв’язку з політичним переслідуванням.Нагадаємо читачам “UA-Reporter”, що вчора на засіданні сесії Ужгородської міської ради відбувся хуліганський інцидент за участі представників “Пори” та “Чистої України” Щадея та Лазаря, які закидали яйцями та камінням Віктора Погорєлова, який вів сесію. Зорганізовано цей яєчний напад було за ініціативи представників депутатської групи “Сила народу” Чучки, Солонтая, Чижмаря та ін.

    Депутати Ужгородської міськради після цього інциденту засудили дії як Щадея і Лазаря, так і депутатів — ініціаторів цього хуліганського вчинку.

    Одразу ж представники “Сили народу” й “Нашої України” у міській раді звинуватили депутата Віктора Феєра в тому, що він побив ногами молодиків, які метали яйця в мера. За словами депутатів та з їхніх свідчень В.Феєр перетворився з людини, що запобігла кровопролиттю, на насильника, який “бив” молодиків ногами саме тому, що його кандидатура була висунута В.Погорєловим на посаду секретаря ради.

    Вже сьогодні вранці представники депгрупи “Сила народу” шантажували В.Феєра, що, мовляв, у них у прокуратурі й міліції все “схвачено”: якщо В.Феєр не відмовиться добровільно від посади секретаря ради, то буде сидіти у в’язниці. Стає зрозумілим, що у своїх брутальних діях та цинізмі представники “нової” влади значно перевершать подвиги старої злочинної й корумпованої влади.

    Ужгородський міськвідділ міліції без особливого захоплення переймається розслідуванням хуліганського вчинку молодиків із радикальної помаранчевої “Пори” та “Чистої України”, який наступного тижня все ж таки стане предметом обговорення на комісії міської ради з питань регламенту й депутатської етики.

    Зараз депутати Ужгородськї міськради готуються до таємного голосування для обрання секретаря ради.

    Депутат Ужгородської міської ради Йосип Адам, який представляє ромську громаду обласного центру Закарпаття, оголосив про свій вихід із депутатської групи “Сила народу” на знак протесту проти дій і вчинків своїх колег по групі, що не мають нічого спільного з нормами моралі й демократії. Про це депутат заявив під час сесії.

    Для відома: депутатську групу “Сила народу” очолюють П.Чучка, О.Солонтай, Ю.Чижмар, В.Панасенко.

    Юрій Беляков оголосив про свою відставку з посади секретаря Ужгородської міської ради
    Активісти "Нашої України" та "Пори" закидали камінням та яйцями Ужгородського міського голову Віктора Погорєлова
    Ужгород. Перша кров.
    Ужгородські депутати захистять підприємців «зеленого» ринку

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору