ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгород.Закарпатська організація СДПУ(О) започатковує громадську акцію "Правоохоронна система - без корупції!"

    18 апреля 2024 четверг
    71 переглядів

    Сьогодні одним з найбільш негативних суспільних явищ, яке призводить до порушень прав людини, унеможливлює ефективний захист конституційних свобод громадян є корупція в системі правоохоронних та контролюючих органів. Хабарництво, зловживання посадовим становищем, корумповані зв'язки з тіньовим бізнесом у правоохоронній системі, котра якраз і покликана боротись з цими явищами, завдає величезних збитків економіці області, ускладнює криміногенну ситуацію, породжує свавілля, беззаконня й нехтування інтересами простих людей.

    Зважаючи на особливу небезпеку подібних явищ в умовах політичної нестабільності в державі, Закарпатська обласна організація СДПУ(О) стала ініціатором громадської акції „Правоохоронна система - без корупції !". В рамках цієї акції на базі Громадської приймальні обкому СДПУ(О) створюється „гаряча лінія", по якій можуть звернутися усі громадяни, які постраждали внаслідок корупційних і незаконних дій правоохоронних органів, або які з тих чи інших причин не мають змоги відстояти свої інтереси й захистити порушені права.

    Телефон „гарячої лінії" в Ужгороді: 61-75-51

    Крім цього, звернення і заяви з цього при приводу, а також документальні матеріали, що свідчать про корупцію і зловживання в правоохоронних структурах можна надсилати за адресою: 88000, м.Ужгород, пл.Театральна, 11 з поміткою „Громадська акція „Правоохоронна система - без корупції!"

    Олімпійська чемпіонка гостює в Закарпатті
    Виступ Ратушняка С.М. на сесії Верховної Ради України : Снова осень наступила ?
    Сергій Ратушняк надіслав Відкритого листа Віктору Ющенку
    Виборча кампанія в Мукачеві ще не завершена, справу щодо законності її результатів нині розглядають у суді

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору