ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

УжНУ: До Дня першокурсника — стипендії від Карпатської фундації "Україна"

    25 апреля 2024 четверг
    33 переглядів

    Ужгородським національним університетом прокотилася хвиля Днів першокурсника. Такі заходи проходять зазвичай насичено, як ось День першокурсника на факультеті суспільних наук, який очолює Юрій Остапець.

    Тут, як і на інших подібних святах факультетів, «засвітилося» декілька талановитих виконавців, зокрема студенти Олександра Іус та Оля Шебештян, гуртів - «Psyhodelik Breakfest», «Enemy of Yours». Як гість програми виступила студія сучасного танцю «Бліц». Трюк - ходіння по битому склу - продемонструвала Оксана Шевченко.

    Апогеєм вечора стало вручення чотирьох стипендій від Карпатської фундації «Україна» студентам факультету, які відзначилися успішністю, хоча навчаються на платній основі. «Стипендії видаються на рік і покривають плату за навчання, проживання в гуртожитку, підручники та ін. За це стипендіати зобов'язані брати участь у деяких соціальних програмах фундації, тобто займатися волонтерською роботою», - пояснює голова Карпатської фундації «Україна» Руслан Жиленко.

    Валентин КУЗАН, "Фест"
    У Закарпатському державному університеті стартував новий навчальний рік
    Микола Вегеш, ректор УжНУ: У рідний виш ужгородців іде все менше...

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Мені теж

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Чесно кажучи, найбільше сподобався рок гурт Enemy Of Yours :P вміють товариші завести публіку. Та й музика з їх текстами були класні, жаль, що старенька апаратура трохи підвела.