ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В ефірі телеканалу "Тиса-1" стартував авторський проект кращого тележурналіста Закарпаття-2007 Ростислава Бегеша "Версія"

    28 марта 2024 четверг
    64 переглядів

    Назву ток-шоу на Закарпатському телеканалі "Тиса-1" підказало саме життя: як правило, більшість сюжетів відзнято у екстренному режимі завдяки наявності так званої "чергової камери" - тієї, яка не планувалася завчасно, і опинилася, як то кажуть, під рукою саме там і саме тоді коли вона була дуже потрібна. Такі події завжди цікаві глядачеві, а назва програми підказує, що мова йтиме про "гарячі", резонансні події сучасності.

    Це зовсім не означає, що на телеекрані - кадри вбивств та кривавих бійок або жорстокі дії злочинців. Навпаки, глядачів оберігають від жахливих кримінальних моментів. Відтепер глядачі мають змогу останньої суботи місяця дивитися в ефірі телеканалу „Тиса-1” оновлену „Версію”.

    За кожним телегероєм, розповідає автор проекту, журналіст Ростислав Бегеш – власна історія і нелегке минуле. Втім, попри важкі, а інколи й навіть трагічні обставини життя, більшість є звичайними жителями Закарпаття. Програма транслюватиметься поки один раз на місяць, в перспективі планується вихід в ефір збільшити, оскільки на програму надходить велика кількість звернень у проханні допомогти. Наш задум, каже Ростислав Бегеш, не просто зібратися в студії і поговорити, а реально допомогти людям у їхній біді. Звернення різні, більшість людей не вірять у справедливість закону та влади, тому і апелюють до журналістів. Це надзвичайно важка і кропітка робота я не встигаю обробляти інформацію, щоправда допомагає юрист програми Наталія Реплюк, саме вона вивчає всі матеріали і підказує мені, як подати юридично грамотно, ту чи іншу проблему, адже за спеціальністю я не юрист.

    Учасником авторського проекту журналіста Ростислава Бегеша „Версія” може стати будь хто, варто стежити за анонсами в ефірі телеканалу „Тиса-1”.
    ДЕБАТИ між БАЛОГОЮ і РАТУШНЯКОМ в Ужгороді: чиї аргументи вагоміші?
    Балога и Ратушняк схлестнулись на теледебатах закарпатского канала "Тиса-1"
    Закарпаття: При плані на 2007 рік 1878 тис.грн. на капітальні ремонти газових мереж освоєно всього понад 430 тис. грн

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Аватар пользователя Гость

    Аватар пользователя Гость

    Аватар пользователя Гость

    Аватар пользователя Гость