ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Новий рік Україна вступить без президента?

    23 апреля 2024 вторник
    83 переглядів

    Член Центральної виборчої комісії Андрій Магера не упевнений в тому, що до Нового року новообраний президент України зможе приступити до виконання своїх обов’язків. Про це сказав сам Магера на сьогоднішній прес-конференції в Спілці журналістів, передає кореспондент ForUm’у.

    Відповідаючи на питання журналістів, які основні проблеми як і раніше викликають побоювання Центрвиборчкому, Магера відзначив, що, на його думку, найголовнішою проблемою є формування складу виборчих комісій.

    Другою проблемою, за словами Магери, є «виборчі бюлетені», крім того він підкреслив, що питання з відкріпними талонами вже не є таким «гарячим», як раніше. За його словами, кількість відкріпних талонів цього разу становитиме близько 137 тисяч штук.

    Як і раніше актуальною, вважає Магера, залишається проблема формування списків виборців. Списки виборців використовуватимуться ті самі, що і під час голосування в першому турі виборів президента (31 жовтня), проте зі всіма подальшими уточненнями. Уточнення в списки виборців вноситимуться аж до 26 грудня, - сказав Магера.

    Форум

    На вибори 26 грудня буде виділено 109 млн. грн.
    Закарпатець у складі Центральної виборчої комісії
    ЦВК використовуватиме дві системи підрахунку голосів
    Набули чинності зміни до Закону України про вибори Президента України

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору