ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороде появились билборды Вакарчука с неизвестным человеком (фото)

    19 апреля 2024 пятница
    255 переглядів
    Святослав Вакарчук пел для ужгородцев,а попал на билборд с неизвестным человеком

    В середине июля в городе Ужгород появилась наружная реклама с использованием изображения Святослава Вакарчука рядом с неизвестным ему лицом. Как рассказали наши знакомые из города - это достаточно неоднозначная личность по фамилии Жолдени (или Жолдани) Николай.


    Как сообщила корреспонденту UA-Reporter.com менеджер по связям с общественностью группы "Океан Эльзы" и Святослава Вакарчука, никакого разрешения Святослав на использование изображения, как и любой поддержки этому человеку, не давал.




    Вот, что сказал сам Святослав Вакарчук по этому поводу :

    Комментарий Святослава Вакарчука относительно появления его изображения на наружной рекламе в городе Ужгород.

    Приветствую, славный город Ужгород и моих земляков, закарпатцев!

    Прежде всего хочу поблагодарить вас за душевную встречу на концерте в Ужгородском замке 30 июня. Это было одно из лучших выступлений украинской части тура!

    Но уже через неделю стало известно о появлении в Ужгороде странных билбордов, на которых изображен я с неизвестным мне лицом, без всяких объяснений и с многозначительной надписью «Все будет хорошо» (кажется, я раньше уже где-то слышал нечто подобное -:).

    Конечно, я не имел бы ничего против, если бы сделанное после концерта фото на память стало предметом гордости этого «любителя» перед, например, своей семьей, девушкой или коллегами по работе.

    В таком случае мне было бы даже приятно. Но делать фото своей рекламной кампании на бил-бордах ?!!...

    Снимите, пожалуйста, эти изображения! А то можно подумать, что я знаком с этим лицом. А это, к счастью, не так.

    Мало того, что я не знаю изображенного рядом со мной человека, я еще не знаю и не понимаю, как могли позволить разместить эти билборды в городе, как наружную рекламу, если я лично любого разрешения на подобное размещение своего изображения не давал.

    Но очевидно, что этот вопрос я обязательно задам, но уже в соответствующих учреждениях.



    С уважением,
    Святослав Вакарчук, лидер группы «Океан Эльзы»



    Напомним, что 30 июня «Океан Ельзи» выступил с концертом в Ужгороде



    2_430.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Єй ви.. політологи -- зіна є конкурентом Ратушняка,вона гра\ на його полі.Скоріше підіграє опоненту Рати,відбираючи у мера голоси. От буде хохма,якщо Гисем та Погорелов не підуть на вибори і підтримають зіну.Раті піздець.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Як раніше повідомлялося в ЗМІ ужгородський бізнесмен М.Жолтані використав зображення вокаліста відомого українського гурту «Океан Ельзи» Вакарчука без згоди у своїй передвиборчій кампанії.

    В Ужгородському прес-клубі відбулося засідання, головною темою якого стала ситуація з білбордами, розміщеними на вулицях Ужгорода із зображенням Святослава Вакарчука та Миколи Жолтані.

    На прес-конференції Жолтані та його друзі відверто почали грати в дурників, а точніше спробували пошити в дурнів присутніх журналістів. За словами Жолтані білборди були розміщені одним з його друзів – юристом Віктором Товстим.

    «Винуватцем цих подій є я. Я близький товариш Миколи Жолтані і у нашій компанії я відомий як людина, що робить оригінальні подарунки. Миколі Івановичу виповнилося 33 роки, тому я звернувся до рекламної агенції, з якою сам уклав угоду про оренду 3 білбордів з 8 по 22 липня (на вулицях Легоцького, Анкундінова, Станційній), рахунок на 810 грн. оплачений мною. У день концерту «Океану Ельзи» я на власний фотоапарат зробив кілька знімків, про які домовився з організатором туру і самим Святославом Вакарчуком. Потім вирішив розмістити фото на білободах, з умовою, що вони не будуть підписані, ретушовані, і на них не буде жодних рекламних гасел. Це стало приємним сюрпризом для Миколи Івановича. Я готовий відповідати за свої дії».

    Нічого собі «сюрприз». Такий подарунок для друга, одразу ж оцінив Святослав Вакарчук. Лідер гурту «Океан Ельзи» особисто ніякого дозволу на розміщення свого зображення на цих біл-бордах не давав. Крім того, Він не знає зображену особу. Співак не розуміє як могло таке статися. І ці питання обов’язково задасть відповідним установам. Сумніваємось, що цей «подарунок» оцінили пересічні ужгородці, які і без того змушені споглядати на десятки біг-бордів з зображенням горе-підприємця, а тепер ще й змушені дивитись на ще один біг-борд сумнівної якості та невідомого походження.

    Володимир Сільваші, адвокат Миколи Жолтані процитував Цивільний кодекс, де сказано, що фізична особа, яка погодилася на фотозйомку, може вимагати припинення публічного показу своїх фото у тій частині, що пов’язана з її особистим життям. «Якби надійшла офіційна вимога про зняття білбордів, то ми мали б право виставити рахунок Вакарчуку, щоб він поніс витрати з демонтажу. Бо згідно із законом людина, яка фотографувалася за гроші, сама повинна демонтовувати своє оприлюднене зображення», — сказав В. Сільваші.

    Коментар адвоката іншої сторони був таким: «Так дійсно фотозйомка може проходити в публічних місцях навіть без згоди особи. Однак, в Цивільному кодексі України в Статті 308. Охорона інтересів фізичної особи, яка зображена на фотографіях та в інших художніх творах йдеться про таке:

    1. Фотографія, інші художні твори, на яких зображено фізичну особу, можуть бути публічно показані, відтворені, розповсюджені лише за згодою цієї особи.
    2. Якщо фізична особа позувала авторові за плату, фотографія, інший художній твір може бути публічно показаний, відтворений або розповсюджений без її згоди.

    Оскільки фізична особа (в даному випадку Святослав Вакарчук) позувала авторові безкоштовно, фотографія мала бути публічно опублікована тільки за згоди самого Святослава. Оскільки такої згоди не було прецендент має всі ознаки порушення авторських прав.

    Оскільки від Жолтані до сих пір не надійшло жодних вибачень, то за словами пре-секретаря Святослава Вакарчука справа буде подана на розгляд до суду.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    РАТА понял что у него появился сильный суперник!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Rata- umniy i on ne budet vlazet' v takoe der'mo (izvinite za pryamotu), kak etot Zoltani.

    Eto tol'ko u nas vozmojno suschestvovanie takogo POZORNOGO YAVLENIYA kak etot moshennik s SUDIMOSTYAMI kotoriy ne gnushaetsya biaritsya na VOROVSTVE i AFERAH!!!

    V Rossii daje v mlitsiyu ne voz'mut na rabotu esli u tebya sudemost' (rust' i pogashennaya) tem bolee za moshennichestvo.

    Kstati etot Tolstiy kotorogo Zoltani nazivaet yuristom - uvolenniy s SBU i ne osuschestvlyaet nikakuyu yuridicheskuyu deyatel'nost'. SAMOZVANETS!!!

    Tolstiy, ti delal fal'shivuyu spravku dlya Zoltani - a ETO STAT'YA !!!!

    Аватар пользователя Жора

    Комментарий: 

    ЖОЛТАНИ ТЕХНИЧЕСКИЙ КАНДИДАТ РАТУШНЯКА. ИЗ ЕГО КАБИНЕТА В ГОРИСПОЛКОМЕ НЕ ВЫЛАЗИТ И РАСКРУЧИВАЕТ ЗИНУ НА ЕГО ДЕНЬГИ. РАТА В ДОЛЕ И ПОМОГАЕТ ЕМУ НАХОДИТЬ В АРЕНДУ МАГАЗИНЧИКИ И БЕЗ ПРОБЛЕМ ДАЕТ ВСЕ РАЗРЕШИТЕЛЬНІЕ ДОКУМЕНТІ НА КРУГЛОСУТОЧНУЮ ТОРГОВУЮ ДЕЯТЕЛЬНОСТЬ. ПО СЦЕНАРИЮ РАТЫ , ЖОЛТАНИ ДОЛЖЕН ВЗЯТЬ НЕМНОГО ГОЛОСОВ МЕЛКИХ ПРЕДПРИНИМАТЕЛЕЙ И РАДВАНСКИХ ЦЫГАН.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    В Киеве человека, похожего на клоуна, любящего бабушек (о чем каждых 5 минут говорится с телеэкранов), раздающего пакеты с гречкой, обладающего вечноулыбающейся физиономией, демонстрирующего симптоматику "вкурившего" и, в конечном итоге, столь же близкого к городу, как марсиане, зовут Черновецким. Даешь каждому городу Украины по Черновецкому!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Посмотрите,Рата выйграет и эти выборы. Хоть и ворует,но что-то и для города делает,а эти всякие что до него были...семберы и погореловы,больше сделали? даже по улицам вечером было страшно ходить,ни один фонарь не светился.....

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Рата выйграет и эти выборы. Он самый тупой и жадный человечек, люблю ему жопу целовать с утра до вечера...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Каждый мер города обязан это делать для этого и выбирают мера города и ненадо ставить это в заслуги Семберу , Погорелову или Рате он (мер) ОБЯЗАН!!!!Не за свои средства мер делает!!!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Так они почему не делали? Тоже обязаны были....

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Як пройшла прес-конференція? Хто кого подає до суду і хто кому винен бабки?

    Аватар пользователя UZURAZ

    Комментарий: 

    Сьогодні, 22 липня, о 15.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться засідання, головною темою якого стане ситуація з білбордами, розміщеними на вулицях Ужгорода із зображенням Святослава Вакарчука та Миколи Жолтані.

    Ситуацію пояснить Микола Жолтані, який наразі веде перемовини із юристами Святослава Вакарчука.

    Засіданні відбудеться у приміщенні прес-клубу за адресою: м. Ужгород, вул.Собранецька, 3. Початок о 15.00 Запрошуються представники усіх ЗМІ.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Що город здурів всі говорять лише про ЖОЛТАНІ!
    но він це заслуговує.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Відразу пресуху збирати і лапшу журналістам на вуха вішати. Но-но, всі гайда до прес-клубу.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    любовь к Ратушняку сделала многих ужгородцев рабами, некоторые готовы ему вылизать не только яйца и жопу, но и отдать от себя все с потрохами, - лишь бы рате было хорошо...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    ...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Tat' toto Nukolaj Zholtani na fotografii!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Жид є жид.За вигоду він би і з моісеевим на бігборді обнімався.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Микола вчинив не порядно,це факт.І хоч фотка це власність фотографа,але люба людина може опротестувати подібну появу на бігборді.Який з такого хитренького молодика був би мер?Та впевнений,гіршого за ракушняка вже не буде...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Договір на розміщення зовнішньої реклами закінчився 21.07.2010р.
    термін його дії був 08.07.2010-21.07.2010

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Конструкція, на якій розміщено обговорюване фото належить до "стаціонарних рекламних засобів" і може існувати лише в порядку, визначеному у:

    КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

    П О С Т А Н О В А
    від 29 грудня 2003 р. N 2067
    Київ

    Про затвердження Типових правил
    розміщення зовнішньої реклами

    Все, що розміщено на цій конструкції є рекламою, інакше це буде порушення правил. Обов'язково має бути:

    "Договір
    на виготовлення та встановлення зовнішньої реклами"
    (між рекламодавцем і власником рекламного носія).

    Крім того є пряме визначення реклами:

    ЗАКОН УКРАЇНИ
    Про рекламу

    Стаття 9. Ідентифікація реклами

    3. Інформаційний, авторський чи редакційний матеріал, в якому привертається увага до конкретної особи чи товару та який формує або підтримує обізнаність та інтерес глядачів (слухачів, читачів) щодо цих особи чи товару, є рекламою ...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А де ви бачете РЕКЛАМУ??????
    Ніякої реклами нема, навіть обличчя не підписані прізвищами!!!!!
    Які можуть бути претензії????? А Вакарчук нехай тільки подасть позов в Ужгородський суд!!!!! Викличемо Вакарчука свідком!!!!!! Нехай скаже на чиєму мерсі по Ужгороду розїжджав і за який рахунок хакчувався.
    А після засідання нехай нам заспіває: ВСЕ буде добре...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    pridurok! ya pozabochus chtobi etogo aferista nakazali

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Админ этого сайта-тварь помойная! Поймаю тебя на Собранецкой возле АБЦ,яйца оторву и выброшу собакам! Коменты оставляет только те,что ему и его хозяевам угодны!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    ЦІКАВО
    Так ви гляньте як відносяться до Жолтані це для нього дуже добре, ну якщо говорити про авторитет у нього вже він є!
    Роботу поставили теж добре, він вибрав правильну команду, команду яка працює повністю на його імідж, но вам не треба забувати про вашого опонента РАТА працює
    на брехні і це є його один із методів наприклад молодь, медики, освітяни, військові, пенсіонери і даже роми були обмануті, цю категорію людей завжди можна обманути,.но будемо говорити що у нього завжди це виходило, РАТА сподівається що на цей раз теж можна буде повторити цей обман.
    Я дуже хотів би змін в нашому городі, моя вам рада вийдіть на вулиці говорить з людьми, можете вийти зі своєю командою це теж добре щоб люди бачили що ви гідний кандидат на посаду мера міста Ужгорода, і люди зрозуміють що ви гідний мер Ужгорода.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Шановний! Незабаром Микола Жолтані та його команда спілкуватиметься з ужгородцями. Дочекайтеся! Він відкрита людина, завжди йде на контакт, нікого не ображає. І це не лише у передвиборчому світлі, така позиція у Миколи Івановича з раннього віку, закладена батьківським вихованням. Сьогодні Микола Жолтані ще більше удосконалює свої професійні якості, утверджує моральні та пропагує любов до людей, до свого народу, до всіх ближніх.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ленин отдыхает? :)

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Якщо дане фото "ФОТОСЕСІЯ", то я льотчик

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Я віддам Колі не лише голос, а і всю себе. Він такий класний чувак, що ге--й!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Если еще кто то скажет, что Жолтани умный .. то он не далеко от него ушел. Каким нужно быть тупым, что бы так поступить. И этот человек хочет стать мэром.. Да ни за что!! У него и образования то нет никакого, зато есть судимости. Жолтани оставь Ужгород в покое, нам не нужен регересс, нам нужна нормальная жизнь. Мэрия это не для тебя. успокойся, пробуй работать побольше, устраивай вечеринки, праздники детям, пенсионерам, инвалидам это у тебя выходит на 3 с минусом, но все же не НОЛЬ в мэрии.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Нагадую, жодної судимості у Миколи Жолтані НЕМАЄ!!!!!!!!!!
    Микола Жолтані високоморальна людина з стійкими життєвими позиціями - допомагати ближнім. Якщо є постраждалі від рук аферистів чи хтось має інші проблеми юридичного характеру, звертайтесь: редакція газет "Закарпатська правда" та "Закарпатські оголошення" ("Експрес"). Тут для всіх закарпатців Миколою Жолтані запроваджено безкоштовну юридичну консультацію. Відповідь надають висококласні юристи.
    З любов'ю до людей!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    -Тату,а правда що у нього нема судимостей?
    -Ні,синку,це фантастика.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    так-так, дуже влучний діалог - це стосується дітей. проте, ми ж люди дорослі і нам одних слів замало. може хтось покаже "довідку" про судимість? тому що про її відсутність є.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    У Цивільному кодексі України є дві статті, які регулюють відносини, пов'язані зі зйомками. Це статті 307 та 308:
    «Стаття 307. Захист інтересів фізичної особи при проведенні фото-, кіно-, теле- та відеозйомок
    1. Фізична особа може бути знята на фото-, кіно-, теле- чи відеоплівку лише за її згодою. Згода особи на знімання її на фото-, кіно-, теле- чи відеоплівку припускається, якщо зйомки проводяться відкрито на вулиці, на зборах, конференціях, мітингах та інших заходах публічного характеру.
    2. Фізична особа, яка погодилася на знімання її на фото-, кіно-, теле- чи відеоплівку, може вимагати припинення їх публічного показу в тій частині, яка стосується її особистого життя. Витрати, пов'язані з демонтажем виставки чи запису, відшкодовуються цією фізичною особою.
    3. Знімання фізичної особи на фото-, кіно-, теле- чи відеоплівку, в тому числі таємне, без згоди особи може бути проведене лише у випадках, встановлених законом.

    Стаття 308. Охорона інтересів фізичної особи, яка зображена на фотографіях та в інших художніх творах

    1. Фотографія, інші художні твори, на яких зображено фізичну особу, можуть бути публічно показані, відтворені, розповсюджені лише за згодою цієї особи, а в разі її смерті – за згодою осіб, визнаних частиною четвертою статті 303 цього Кодексу. Згода, яку дала фізична особа, зображена на фотографії, іншому художньому творі, може бути після її смерті відкликана особами, визначеними частиною четвертою статті 303 цього Кодексу. Витрати особи, яка здійснювала публічний показ, відтворення чи розповсюдження фотографії, іншого, художнього твору, відшкодовуються цими особами.
    2. Якщо фізична особа позувала авторові за плату, фотографія, інший художній твір може бути публічно показаний, відтворений або розповсюджений без її згоди.
    Фізична особа, яка позувала авторові фотографії, іншого художнього твору за плату, а після смерті – її діти та вдова (вдівець), батьки, брати і сестри можуть вимагати припинення публічного показу, відтворення чи розповсюдження фотографії, іншого художнього твору за умови відшкодування автору або іншій особі пов'язаних із цим збитків.
    3. Фотографія може бути розповсюджена без дозволу фізичної особи, яка зображена на ній, якщо це викликано необхідністю захисту її інтересів або інтересів інших осіб».

    ЧИ ОЗНАЧАЄ ЗГОДА ОСОБИ НА ВИКОРИСТАННЯ ТА ВІДТВОРЕННЯ ЗОБРАЖЕННЯ ВІДПОВІДНО ДО СТАТТІ 308 МОЖЛИВІСТЬ ВКЛЮЧЕННЯ ЦЬОГО ЗОБРАЖЕННЯ ДО РЕКЛАМИ?

    Ні. Загальна згода, у тому числі у випадках, коли вона припускається, зовсім не означає, що зображення особи можна використовувати у рекламних цілях. Перш за все, це пов'язано з тим, що Закон України «Про рекламу» містить окрему норму з цього питання: у статті 8 вказано, що у рекламі забороняється вміщувати зображення фізичної особи або використовувати її ім'я без згоди цієї особи. Окрім цього, Цивільний кодекс у статтях 307 і 308 регулює лише особисті немайнові права, тобто ті, які не мають грошового виміру, тоді як використання зображення у рекламі слід швидше вважати майновим правом, оскільки, як правило, особи, відзняті в рекламі, отримують за це винагороду, яку можна оцінити. Тому для використання зображення особи у рекламі необхідно отримати пряму згоду особи, де буде чітко вказано, що зображення особи буде використано у рекламі.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Хто в курсі,який найвідвідуваніший Львівський сайт?Закинути треба туди ці фото.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    закинула представителям ОЭ на мыло фото и ссылку сюда.будем посмотреть.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Справді, що за потцан біля Вакарчука?
    Якщо це хозяїн отих забігайлівок, що кличуться зіною, то рівень у нього на майбутнє облаштувати місто приблизно такий самий, як і в тих смердючих генделиках.
    Мля вже більше пів-року туди не заходжу. Мало того, що смердя там і ціни при ніякому сервісі, а ще дістали чувіхи, які навіть в 00 години ночі -"А кавочку не бажаєте???" Напевно хозяїну на кавочці заробляють на горе-адвокатів, які тут пердихнули про авторські права, котрі у фотографа.
    Сміхота та й годі.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    - фото на "2"
    навряд чи Вакарчук дав згоду на розміщення свого фото (особливо такого);
    - піар на "2"
    хто із-за цієї фотографії (борда) змінив би думку про вибір нового мера, про те що в даної особи є амбіції пов'язані із мерством і так всім ясно;
    - стаття на "2" - сам факт, що із Вакарчуком на цю тему говорили журналюги ua-reporter є неправдивим , тим більше не отримали відповідь в стилі "лист в редакцію"
    І так, Жолатні незаконно використав фото. До цього відношення до нього в більшості людей було нейтральним - тепер днозначний мінус.
    Хто хоче мера який порушує закони?

    Розклад по мерству - ні Бровді ні Жолтані не кращі за Рату, але мають грошей достатньо аби ними стати зато незнають як. У Рати шансів більше - єдиний не опонент Ледиди (і мабуть вже член команди ПР).

    Хоча якщо Жолтані буде підтриманий Балогою то шанси збільшуються, але незначно ;)

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Шо це за поц Жовтані? З якої гепи воно вилізло, і шо так смердить. Не харошо.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Жодного закону М.Жолтані не порушив! Хіба молодята, які отримують у подарунок до дня весілля борд, теж мають кричати, що їх фото незаконно розмістили на борді?! Чи іменинник, який отримав привітання засобом зовнішньої реклами?! Нісенітниці!!! Це фото повністю законне! Інакше б, справді були не просто дискусії-балачки, а скандал всеукраїнського масштабу. Амбіційність із цього борду читається дуже чітко, але всі амбіції не просто виправдані, а ще й мають підгрунтя законності та цілеспрямованості, витримки та спроможності. Хіба не такий мер потрібен Ужгороду? Той, що не бездіє, а працює і свою працю підтримує протягом вже не одного десятка років.
    Ми за Жолтані, місто за Жолтані!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Хіба не такий мер потрібен Ужгороду?
    Ні, не такий. Людина, котра обікрала Ужгородців аферистичним шляхом не має права бути мером не те що цього міста, а взагалі будь-якого.
    ЖОЛТАНІ МИКОЛА, ВІДПОВІШ НА ПИТАННЯ: ЧИ ТВОЇХ РУК СПРАВА,АФЕРА ПРО АКЦІЮ ВІД КОНСЕРНУ МЕРСЕДЕС? Є ФАКТИ, ЩО ЦЕ ТИ! І Є ФАКТИ,ЩО ТЕБЕ ЗА ЦЕ БУЛО ЗАСУДЖЕНО ДО ПОЗБАВЛЕННЯ ВОЛІ З ВІДСРОЧКОЮ ВИКОНАННЯ ТЕРМІНОМ НА 2 РОКИ(ЯК КАЖУТЬ-УМОВНО).
    Як віднесеться людина до того, хто її обікрав і потім прийшов проситись до обкраденої особи на роботу охоронцем її порядку та добробуту? ПРОЖЕНЕ ТА КОПНЕ В ЗАД.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Та що за дурня??? Вакарчук - публічна особа, а не "наречений". Його фото використали без дозволу в рекламних цілях. Я хотів би побачити реакцію, наприклад, Януковича чи Азарова, якби незрозуміло хто розвісив свої фото з ними, на білбордах.
    Ну а щодо роботи Жолтані, то я, наприклад, крім цілодобових генделиків, розтиканих по всьому місту та кількох кафешок, не бачу нічого. І навряд чи тому, що сліпий. О так, "Зіни", які стали пристанищем для молодиків сумнівної зовнішності чи п'яничок, це якраз те, за що вдячні ужгородці оберуть Жолтані. Я живу в Новому районі неподалік однієї з "Зін". Там після 10 вечора проходити страшно - така публіка тусується.

    Аватар пользователя Жора

    Комментарий: 

    ЖОЛТАНИ ТЕХНИЧЕСКИЙ КАНДИДАТ РАТУШНЯКА. ИЗ ЕГО КАБИНЕТА В ГОРИСПОЛКОМЕ НЕ ВЫЛАЗИТ И РАСКРУЧИВАЕТ ЗИНУ НА ЕГО ДЕНЬГИ. РАТА В ДОЛЕ И ПОМОГАЕТ ЕМУ НАХОДИТЬ В АРЕНДУ МАГАЗИНЧИКИ И БЕЗ ПРОБЛЕМ ДАЕТ ВСЕ РАЗРЕШИТЕЛЬНІЕ ДОКУМЕНТІ НА КРУГЛОСУТОЧНУЮ ТОРГОВУЮ ДЕЯТЕЛЬНОСТЬ. ПО СЦЕНАРИЮ РАТЫ , ЖОЛТАНИ ДОЛЖЕН ВЗЯТЬ НЕМНОГО ГОЛОСОВ МЕЛКИХ ПРЕДПРИНИМАТЕЛЕЙ И РАДВАНСКИХ ЦЫГАН.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Для особливо зацікавлених, хочу нагадати, що саме за директорства Жолтані у Боздоському парку і почалося відродження місця для відпочинку!!! Саме він почав приводити ремонт алей, лавиць, рсвітлення, встановлювати атракціони, проводити дитячі свята тощо. Для тих, кого цікавлять факти, додаю ссилку - насолоджуйтесь читанням!
    http://uzhgorod.net.ua/news/17752

    Аватар пользователя Пофиг

    Комментарий: 

    Два плешивых педика

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Більшість моїх знайомих ужгородців казали, що хочуть МЕНЕ бачити мером Ужгороду

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    тебя обманули твои знакомые. наверное они, просто, воспитанные люди, не хотели травмировать твое самосознание

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Більшість мешканців обласного центру неодноразово і особисто заявляли, що хочуть бачитиРоберта Бровді на посаді міського голови Ужгорода.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Хто тобі таке сказав? Ні Бровді ні жовтані не будуть мерами. Хай напються води з під крану.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Шановний ....
    Не бійтесь ви уже так від ЖОЛТАНІ

    Страницы