ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороде состоялся православный Рождественский концерт (ФОТО)

    20 апреля 2024 суббота
    99 переглядів
    Третий епархиальный Рождественский концерт в Ужгороде

    По благословению Высокопреосвященнейшего Феодора, архиепископа Мукачевского и Ужгородского, 16 января во Дворце детей и юношества состоялся третий епархиальный Рождественский концерт, сообщили UA-Reporter.com в отделе по делам семьи и молодежи Мукачевской епархии УПЦ

    Традиционно организатором мероприятия выступает отдел по делам семьи и молодежи. В проведении концерта помог секретарь Ужгородского городского совета Виктор Щадей.
    Во время концерта были показаны спектакли и звучали колядки в исполнении многих участников, а именно: Заслуженного артиста Украины архидиакона Александра Садвария, хора Свято-Покровской церкви г. Ужгорода "Аксион", хора Свято-Духовской церкви г. Мукачево, Церковной школы монастыря Святой Марии Магдалины с. Заричево, Перечинского р-на, молодежных братств из Ужгорода, Мукачева, Перечина и с. Станово, Мукачевского р-на и ведущих протоиерея Виктора и Натальи Палош.
    В завершение владыка Феодор обратился к собравшимся со словом и поблагодарил организаторов за проведенное мероприятие.

    владыка Феодор обратился к собравшимся со словом

    020.JPG

    042.JPG

    009.JPG

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Гордість передує падінню (Святі отці).

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Дійсно , що всі ся вціпили до православного священника, це один з небагатьох який дісно трудиться на ниві Церковній. Католиків хіба що жаба може давити, Вам хтось не дає організовувати концерти подібні, чи інші якісь заходи. Бачите навіть тут ваше лукавство проявляється. Ходите по всюду і перед людми кажетеся такими миротворцями і хорошими. Говорите: "Православні та це ж наші брати і сестри ми в одного Бога віруєме, це сестра церква", а насправді як вовки овечій шкурі, готові розтерзати православних, що наглядно показано навіть у коментах і діях за останні роки: тільки но православні щось проводять вже уніатам це мішає. не знаєте до чого приціпитись та виясняєте лічні стосунки з священником. Він не зрадник віри , просто якщо людина почне глибоко копати в духовному плані, то вона все рівно вийде на Православіє. просто треба копати.
    Роти би сь те позакривали, Ваші кардинали та священники, що на конях їздять чи на парових машинах. Да в нашій Православній Церкві є багато проблем і священники є політики, і на мерсах ся возять і далеко не всі ідеальні, але є і істинні пастирі(як і в будь-якій сімї) ми це не скриваєме під завісу фарисейської праведності і лукавства, навідміну від декого, всі без вийнятку люди духовно хворі і священники невийняток.
    а тим що говорять, що релігії розділяють людей можу сказати, що і золото тим цінніше чим воно чистіше від усякого лому міді та інших неблагородних металів, тому для того щоб знайти істину треба ложь відділяти.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    "Православні та це ж наші брати і сестри ми в одного Бога віруєме, це сестра церква" - така "сестра", що не пускає на почергове богслужіння, сестра" яка відібрала храми і не повертає?
    "Сестра" яку запрошують на екуменічні молитви, а вона повертається спиною?
    Не путай Праволавну віру з УПЦ Московського Патріархату (орган державної влади Москви)!
    Подивись на ситуацію яка сьогодні в Україні і на дискримінацію інших церков!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Та в тому, то і річ що православні таке не говорять що католицька церква сестра, а це звучить із уст католиків.
    відносно екуменічних молитв, то скажу просто -це гріх який був засуджений на апостольських соборах, тому православні не тільки з католиками спільно не моляться, а взагалі із іншими неправославними конфесіями.
    Відносно храмів то ви розглядаєте ситуацію дуже однобічно, тому що православні би могли також згадати 17 століття коли відбулося насадження унії на Закарпатті і скільки православних святинь було поругано. І саме головне те що тут ситуація не однозначно в кожному храмі по різному.
    Щодо московського патріархату, то у Вас на жаль як і більшості фанатично настроєних націоналістів виникли погані враження відносно цієї Церкви. Але тут якщо би ви відкинули политичний аспект, проблема якраз в ньому проглядається, та якісь особисті амбіції на священників, Ви нічого не скажете про церкву Ваших предків з тисячолітньою історією та ликом святих.
    повторююся в православній церкві далеко не все добре, але Вона свята освячена самим Христом.
    Найдіть хоч одну не політичну, чи причину ненависті до окремого священника, яка лишає благодаті УПЦ Московського патріархату

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Олександр07 Цитую - Вона свята освячена самим Христом... Может быть Христос был православным ? И Иоан который его крестил тоже был православным ?Или попытаетесь обяснить выше написанную цитату ...Только напомню Вам , что тысячилетие крещения Руси праздновали не очень давно , несколько лет тому назад.Или украинская православная церква была создана раньше ?Или снова Вам напомню кое-что из библии- Христос сказал Петру - иди и создай церкву...И знаете куда он отправился ? Да в Рим , и создал там католическую церковь ...И оттуда пошли потом другие религии , в том числе и православная - от католической .

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Отче, ви всі постійно говорите: жертвуйте! Скажіть, а ви жертвуєте?Якщо так, то на що і в яких розмірах.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Що Вам потрібно від православного баті...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    "За мій православний світогляд, за те, що ваші наставники не змогли відповісти на мої запитання!!!" - а для чого тоді ви ішли в греко-католицьку семінарію з православним світоглядом? Незрозуміло!!!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    "протоієрей Віктор Палош Тепер можу багатьом допомогти стати православними!"----------
    Вы лучше помогли "человеку стать человеком", и перестаньте обучать людей обману ради своей выгоды-" если я пожертвую Ему доллар, - Он вернет мне два". По-вашему Бог идиот!!!!! И так ваш бизнес непродуктивен, за всю историю человечества вы оболваниваете народ. Существует 380 разных верований и каждый из них считает себя "истинной", все религии мира - не более, чем культурные традиции. Перестаньте сеять ненависть между людьми, неужели Бог имеет разъединяющие свойства, тогда по- вашему он несовершенен. Пора, вам нужно научиться строить наши отношения с Творцом лишь только в направлении нашего исправления. Он требует от нас лишь одного: быть как один человек с одним сердцем и возлюбить ближнего, как самого себя.
    Вы верите в Бога изолированного от мира?????

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Католик - візьміть любий підручник по історії греко-католицької церкви на Закарпатті, при чому авторів греко-католиків, і ви пеобачите там ці три умови.
    А Ви. пне мирянине, невже не бачите, що в мене не те, що "крутих машин" не має, а взагалі не має машин, квартири. Прийдіть на мій приход побачите чим я живу. в що одягаюсь. Та й порівняйте МОЮ вигоду матеріальну. У Вас же ці всі речі (житло, машина (хай і недорога), автоматично вразі проходження служіння надаються священикам. я ж спілкуюсь зі своїми сокурсниками!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Всі охочі порозмовляти зі мною і побачити ціну православних духовних закладів приходьте на адресу наведену нижче. А щодо того що "ми знаємо чому тебе поперли із семінарії греко-католицької", то попросіть, пане мирянине, в архіві Вашої єпархії копію указу про моє відрахування від 31 липня 2000 року. Там все сказано. За мій православний світогляд, за те, що ваші наставники не змогли відповісти на мої запитання!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    (До речі, саме коли унію укладали з Римом, було зазначено три умови від колишніх православних і серед них: зрівняти духовнество о"бєднане з Римом з панами!) - це з якої історії ви взяли, невже ви історик? Учіть отче історію, бо соромно що такі дурниці пишуть отці!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    прокоментуйте: чому ви досі молитесь у колишніх греко-католицьких храмах, котрі ви не будували і посідаєте чуже майно?
    Чому справжніх власників (греко-католицьких вірників) непускаєте навіть на почергове служіння? Заповідь Люби ближнього вас не стосується?
    стотосвоно убогості:
    Кажуть наші депутати, що як тільки но виділять землю православним в ужгороді для будівництва храму, відразу поруч нову хижу собі будують, то це яка є вигода?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Сто процентов верно, а греко-католики вынуждени строить нови церквы. Во картина маслом. Я им тоди повирю, коли перестануть ездить на крутых автомобилях и щеконадуванием заниматься. А натсоящий верующий и дома помолиться сам или со своим сусидом.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Отут є вигода матеріальна,

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Віктор не гони туфту людям, бо добре знаємо чому тебе поперли з греко-католицької академії, і саме православна церква МП катається на крутих тачаках (ваш митрополит) і ти кажеш про убогість! Ваша церква має напрямок імперіалістичний. А до Св. Павла тобі далеко! Мир тобі Вікторе!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Не сотвори себе идола. Религии - это те же партии в миру.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    З задоволенням надам Вам відповідь, але не тут! Якраз на свято Обрізання пояснюава ці речі своїм вірникам, приходьте, будь-ласка, до мене на приход і Ви переконаєтесь, що не тільки я зможу Вам відповісти!!! адреса: м. Ужгород, вул. Тімірязєва (біля РЕМУ) навпроти будинку № 88 (не плутайте з "церквою" біля кардіоцентру)!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Якщо ви такі розумні, то поясніть, чому тоді Ісус Христос народився іудеєм, на восьмий день йому було проведено обрізання, 30 років був іудеєм (ми вшановуємо всіх його предків по материній лінії), а у 30 років охрестився і став християнином? Християнином був тільки три роки.
    Якщо ви дате мені вичерпну відповідь, то я продовжу з вами вести переписку.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Він не може дати вам відповідь тут, бо цього йогшо не учили у православній семінарії

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    До речі, саме коли унію укладали з Римом, було зазначено три умови від колишніх православних і серед них: зрівняти духовнество о"бєднане з Римом з панами! Отут є вигода матеріальна, а на рахунок переходу до Свідків Єгови і т.д.. то Ви навіть не правильно пишете, немає у нас Єгови а є Ягве. Я з ними і з іншими представниками конфесій готовий вступати будь-коли в диспут. Бо православна освіта, на відміну від Вашої, дала мені можливість це робити. Тому я не переживаю за це і сектанти не хочуть зі мною зустрічатись, а нне я з ними!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ви, мабуть, знаєте, що Апостол Павло "фарисей, син фарисея" був та гнав Церкву. Знаєте, як його за це "любили" іудеї. От і Ви подібно "любите" мене. І зраджують через вигоду. Треба бути сліпим, щоб стверджувати, що я отримав в Православ"ї матеріальну вигоду. А от духовну Ви самі підмітили!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Хіба може людина допомогти іншим, котра скидує свій хрест і міняє на інший? (зраджує віру)

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    молодець отець Віктор Палош, відразу видно, що недаремно ти починав своє навчання в Ужгородській греко-католицькій Богословській академії ім. Бл. Теодора Ромжі.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Думаю, що недаремно. Тепер можу багатьом допомогти стати православними!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А якщо завтра ви станете Свідок Єгови, то будете допомагати їм стати іншим Свідками Єгови?