ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді фінішував фестиваль гумору "Карпатський словоблуд"

    28 марта 2024 четверг
    46 переглядів

    Участь у цьому святі-конкурсі взяли 23 учасники і колективи з міст Західної України, Словаччини, Сербії, Польщі. Фестиваль проводиться вдруге, відтак і побажання щодо його організації враховані. Тепер, крім сольних виступів гумористів, глядачі можуть побачити й колективи. До прикладу, гурт „Баби” з Тернополя здобув срібну нагороду фестивалю. А в перший день конкурсу найбільше оплесків зірвав Володимир Пушкар з Надвірної на Франківщині.

    Володимир Пушкар, конкурсант:

    - Така потужна конкуренція, але я не відчув, я відчув друзів коло себе.

    В рамках фестивалю проведено і конкурс весільних старостів, весільних ігор та авторських тостів. Журі відзначає набагато вищий рівень конкурсантів, як професійних, так і самодіяльних.

    Євген Дудар, голова журі конкурсу:

    - Ви знаєте, навіть почали розгублюватися, що бали були високі і мусів, я вже мусів, як голова журі вживати своє право одного бала, щоб визначати, і мені приємно це.

    На закритті фестивалю має вирішитися доля гран-прі. Переможець отримає дерев”яну скульптуру ведмедя, який від минулорічного конкурсу виріс на третину – до 60-ти сантиметрів. З кожним новим фестивалем його розмір все збільшуватиметься, доки не сягне 1,5 метра.

    Галина Ярцева, Андрій Гоцуляк, 5 канал
    Сьогодні в Ужгороді стартує "Карпатський словоблуд"
    Ужгород. Переможцем гала-концерту Першого Міжнародного фестивалю гумору і сатири Карпатського Єврорегіону “Карпатський словоблуд-2004” став представник Словаччини Микола Горняк

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору