ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді згоріло "БМВ-520"

    25 апреля 2024 четверг
    40 переглядів

    Вчора вранці поблизу нового транспортного мосту в обласному центрі Закарпаття м.Ужгород загорівся автомобіль "БМВ-520". Полум’я, яке завдало власнику збитків на п’ять тисяч гривень, пошкодило моторний відсік та знищило всі деталі виконані з полімерних матеріалів. Причиною загоряння шістнадцятирічної машини стало коротке замкнення електромережі.

    Горіло вчора і в селі Кушниця Іршавського району, де вогонь ввечері охопив житловий будинок одного з місцевих мешканців, повідомили "UA-Reporter.com" у Центрі громадських зв’язків ГУ МНС у Закарпатській області. Через неправильне влаштування димаря (відсутність протипожежної розділки між дерев’яним перекриттям та самим комином) зайнялося дерев’яне перекриття. Для того, щоб погасити вогонь довелося залучати пожежників з села Довге, які зуміли локалізувати полум’я. Збитки від пожежі склали близько півтора тисячі гривень.

    А в Тячівському районі серед ночі загорівся фельдшерсько-акушерський пункт в селі Велика Уголька. До пожежі призвело порушення правил експлуатації пічного опалення. Вогонь пошкодив стіни дерев’яної будівлі та третину перекриття пункту, завдавши економічних втрат на десять тисяч гривень. Тячівським пожежникам під час гасіння вогню, натомість, вдалося врятувати матеріальних цінностей щонайменше на 20 тисяч гривень.
    В Ужгороді повністю згорів офіс одного з підприємств
    Чадний газ: МНС інформує, попереджає, застерігає
    Через похолодання на Закарпатті прогнозується зростання кількості пожеж
    Через пожежі на Закарпатті залишаються без даху над головою...

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору