ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Закарпатье на взятке "застукали" работника прокуратуры

    20 апреля 2024 суббота
    52 переглядів
    В Перечинском районе взятки берут даже работники прокуратуры

    Прокуратурой Закарпатской области 29 марта по материалам УСБУ в Закарпатской области возбуждено уголовное дело относительно работника прокуратуры Перечинского району по факту вымогания и получения взятки по признакам преступления, предусмотренного ч.3.ст.368 УК Украины.


    Досудебное следствие по делу проводится отделом надзора за соблюдением законов спецподразделениями и другими учреждениями, которые ведут борьбу с организованной преступностью прокуратуры области, - сообщила пресс-служба прокуратуры Закарпатской области.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ви тут хлоппці такі всі смілі, підписуватись під фаміліями людей, які хоть щось можуть у районі, а шо ви самі зробили?? скажіть хоть комуусь це в лице, шо ви тут пишете про них, чи у вас уже на це очко жме?! давайте! де ж ви, інтернет-герої! давайте. Аж цікаво на це все подивитись.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Тут вообще то йде мова про взятку і про Прокурорську помічницю. Вот то і коментуйте! А Іван Гузиця дійсно їй помагав рішати проблеми бо давала йому секс. Гузиця то є гузиця,нич не зміниш.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    жосткий-то вітя русинкович,я го знаву з дєтства,друг "гузиці"(всі,з ким вітя дружив,дружить і буде дружити,всьо виключно із-за вигоди),вженився на дочці мусорка-стукача-сухана тоже лем із вигоди,всю жизнь возили"чорних"і построїлі хижу на чужуй біді,я туто хуйло знаву дуже давно і дуже файно,бо в свуй час я му давав 20дол,жеби сі купив топанкі,бо ходив у цуравих,то тварь,яка ся з тобов буде ціловаті покі з тя має хосен,а дале через п'ять секунд моментально тя здає і обливать тя грязьов,я сперва не вірив і думавім же то лем зо мнов вун так поступив,але роки указалі же з многима,много людей оббрехав і позливав котрі му помагалі,але я думаву же тот бик(жосткий)дуже хуйово кончіть,бо не всі кого вун кинув-лохи.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    кличка у "гузиці" чмошна зато,же той гузиця-микитич дійсно чмошник,копчі володі кум,тупий такий як валянок,не знає елементарних речей,а косить під юриста гандон,а вженився на дівці виключно з вигоди,бо мати її була нач.податкової,а батько-прокурор,даже березняне кажуть же гузиця-обичний гандон.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А порішав прокурорці шоб її не посадили Микитич В. з Березного по кличці Гузиця. То її любовник тайний. Він має тестя прокурора і шовгор робить в прокуратурі. Бігав і шуршав за неї. Айбо кликуху має чмошну - ,,гузиця,,

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    дійсно грицик охуїв,всі знають що стучить жостко і ще вмудряється падаль під блатного косити,майже треба му вспомнити як го покійний "жора"і "булка"постоянно трепали в"оазісі",і як го постоянно мукачівці чмирили,суку мусорську.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Не стоит вообще общаться с мусором! Пускай гниет сука.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    хто ти такий підере носатий нагуляний щоби я тебе шукав суку есбеушну,стукачка-сержанта,ти можеш максимум савельєвці пізду полизати і мені х.у пососати,а звати мене льоня,грошей у мене не менше як у тебе і ти знаєш хто я,і ти мразь мусорська маєш мій номер шукати,а не я твій,а на рахунок хто кого боїться,то я тебе вже один раз пиздив у 90х-якщо буде треба-повторю(не проблема алкоголіка опустити),і не коси під блатного мусорок єбаний,бо всі знають хто ти такий,ти петро грицик-галіма трьохлічна,есбеушна,носата,гнила,підарастична блядь,а хочеш пососати-скажи де і коли?якщо ти думаєш,що під ніком"льоня"скривається якийсь"коля сторож",то на цей раз тобі провокатору мусорському не повезло,соси х.у,і ще раз наголошую,не коси сержант під блатного,бо дуже погано кінчиш,а люди і так знають хто ти такий,а краще йди розберися з армянами най дочку перестануть вафлити,най ліпше тебе підара звафлять,до зустрічі простітутка!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Льоня ! трахати в задницю я буду тебе , разом з Данчею , бо ти , і такі як ти нам і в хрен не впераються . Хочеш ти, чорте нагуляний , давай зустрімося і я тобі ,, це докажу, що крім цього гнилого коментаря , ти підаре ні на ,що не вартий , ти прост х.й дурний ,і не більше. Якщо ти чорте відважний, сміливий і такий грозний ,то передзвони мені на мобільний , знайти мій номер телефона не проблема , і тоді я тобі покажу де твоє місце на параші , підаре.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    є пропозиція вуєбати в гузицю двох хитрожопих підарасів-сержанта грицика і пса-афериста данчу,які присосалися до районної кормушки і ніяк не можуть відірватися,бо іншого місця красти просто не можуть знайти,один реалізував себе по радгоспах,результат-все розкрадене,інший в ппс,результат-сержантські погони,а зальотних підарасів(лабич,грубий,климець,кравець,погоріляк),яких в їхніх рідних селах взагалі за людей не рахують,а в перечині вони чомусь з себе когось корчать,таких просто потрібно зв'язати до купи і порозвозити по їхнім батьківщинам,а хто не має батьківщини(погоріляк) здати назад в інтернат.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    є пропозиція , Грицика на голову РДА , а Данчу на голову р.роди , і тоді на мою думку в нашому районі , я переконаний , життя буде перетворюватись на краще , при наймі так було раніше коли вони працювали разом .

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    дуже цікаво дізнатися прізвище судді,який випустив на волю цю прокурорську шлюху-хабарницю(приймичку),і цікаво,на що посилався цей суддя,може вона вже до того допилася,що потрібно було терміново йти лікуватися від алкоголізму,чи може в неї є на утриманні неповнолітня дитина(віка приймич,27років,пом.судді апеляційного суду,особиста сука відомого оріховського неадеквата і клоуна-погоріляка),чи може в даному випадку суддя вирішив,що малолітні діти(якщо вони працівники суду) можуть мати до 30років,-що поробиш-кругова порука.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Таке враження що в Перечині окрім подробиць інтимного життя Оксани Лабич і Погоріляка нема про що і поговорити.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    я даву член порубати на куски зразу,якщо погнитий лабич заплатить комусь хоч 1грн за шось,та ця гнида дівчині,яка убирає повністю берізку і його будинок платить 3,5,7грн в день,люди добрі задумайтесь,майже всі люди,які його покидали(а в нього через страшну жадність постійно нехватає персоналу),покинули його через то,що він постійно або обманював,або недоплачував,ця польсько-есбеушна тварь,якби могла,та 8разів би своє лайно їла,я його дуже добре знаю і за оксану це теж правда,а не вірите,то спитайте в людей які там працювали,і за оксанку,і за його щирість,яку помітили всі,а хтось там за якісь 50доларів пише-не смішіть народ.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Всі на Перечинщині знають що між Грициком і Данчею нормальних стосунків не було. Але якщо вони хоч і між собою спорили, так справи то в районі були кращі, район то вони залишили на другому місці, а зараз він на сімнадцятому. То краще вони б й далі спорили і Перечин би при них ніхто на помойну яму перетворити не зміг. Зараз же їхні "доброзичливці" під іхніми же прізвищами виливають в інтернет брудні коменти. Кому вигідно їх стровлювати - зрозуміло що Лабичу. Тільки вони два, спільно, можуть цього полячка до порядку привести. Він це розуміє і за кожний грязний коментар своїм шнуркам платить по 50 долларів.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    На какой хуй такой бред писать???так за 50 долларов за один коментариий,я и сам побуду "шнурком")))Бля,народ пишет все что хочет...иногда такой бред что противно читать...)я сам ужгородский,и понятия не имею хто там у вас "Лабич","Грицик" і т.д но мне смешно читать что здесь пишут...)

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    І ми долучимеся до дискусії. Геть галичан з нашого Перечина!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Що Перечин стало ямою, на жаль стає похожим на правду, хоч правда й та що це не є слова Данчі. Але став то Перечин ямою, як у його громадське життя почали вмішуватись заїзжі Лабичі. Цей вонючий поляк жінку віддав на панель, лиш би міг продовжувати грабастати Перечинців і у Берізці продовжував споювати. Підсиджує Готька і всяку грязь з району Качуру в уха вкладає. На жаль і Ледида в це починє вірити. Ось так з вшивими галичанами в ямі й живемо.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    данча міша по інтригам,обманам і фантазії майже догнав погоріляка,то стара підарастична кагебістсько-комуністична сука рідкісної породи,яка розкрала не один колгосп,розпродала землі пів району(хабарі,підставні особи),і думає,що синок-фальсифікатор вічно буде гнити в прокуратурі,чорт старий єбаний ще не знає,що його чекає і найголовніше данча міша косить під блатного,при спілкуванні з людьми вихваляється зв'язками з кримінальними авторитетами,а вони з нього сміються,з старого дібіла.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Перечин - це яма, в якій живуть хабарники, дегенерати, п"яниці

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Лабич мені хвалився, що Качур йому пообіція, що зробить його головою Перечинської райдерж адміністрації. Міша казав, же він і так керую районом, бо Готько, тупий баран, але то для його польського гонора мало.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    шановні русини! Просьба покинути нас,так як ви нас не цікавите,а то шо сбушники найбільші хабарники,провокатори і безпрєдєльщики ми і без вас знаємо.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Русини в Перечині нікого не цікавлять.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ці аудіо і відео матеріали нікому не потрібні,можна сказати їх уже немає і ніколи не було.А є самий справедливий і чесний суд у світі.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    я дауне іване не знаю,хто там пес,хто бреше,але тобі коли дали хабар (500дол)за "будку кури гріль",то ти сказав,що ти не брав у руки,а підприємець"случайно"забув гроші на столі(і тобі повірив тільки суддя амарович),а з приймич любою(твоєю тещею),було трошки по іншому,тому-що є беззаперечні докази того,що вона від власника"служби таксі"жителя березного Ц.Ю. ,за прикриття (тобто за дах),роками брала дань,а післявчора просто брала долю за цей місяць,все чітко зафіксовано та задокументовано і щось зараз бредити,або доказувати(так як в свій час намагався ти),просто не має змісту,бо є аудіо та відео матеріали,але вибач іване,я забув,що для наївного маразматика погоріляка,будь-який факт-не факт,а це що і ти іване,і твоя теща приймич люба-ви обоє офіційні хабарники-це факт,який всі люди запам'ятають назавжди.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Мама вже дома,на підписці,дались ме судді хабарникові-хабар,але його не можна називати хабарником,бо він взяв більше хабара,як моя мамка любка-хабарниця від таксиста,зараз збираємо гроші,щоб дати наступний хабар та може й закриють справу,або на крайняк дадуть умовно,я зразу сказала:моя мама не хтось там,а Приймич Люба і вона сидіти не буде,бо я-майбутня суддя,а моя мама-прокуратура,а президент-Янукович,а держава-Україна і ми йдемо в Європу,Слава Україні-Героям Суддям Слава,а сидіти в тюрьмі будуть тільки лохи і неугодні,а на мою сім'ю Вам-смертним нічого рівнятися,бо вона судово-хабарницько-блядсько-прокурорська,СЛАВА УКРАЇНІ,СЛАВА СПРАВЕДЛИВОМУ НЕЗАЛЕЖНОМУ СУДУ!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Вітаю пані Любу із звільненням .А пси хай брешуть дальше,у них така робота

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А що мають робити бідні Перечинці? На сайтах мусять своє кіно крутити, бо справжнє дивитись не мають де. Перечинський кінотеатр Мошак до рук прибрав і хрен поклав на Закон про відчудження майна відповідної галузі.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    я не поняв,та виходить же погоріляк і заяць(слєдак)-шовгорове,нє, заяць получається погорілякув тесть,а я виходить тоже мало погорілякув тєсть,але мені такого єбанутого клоуна-зятя не треба.

    Аватар пользователя авторитет

    Комментарий: 

    Перечинцi розвлiкаються!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    шо про мою жону оксану писати,так як усе має постоянних клієнтів та й усьо,а я рогатий агент-комбінатор вже в 7год. дома сплю.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    ти вже себе погоріляку реалізував-50років на хребті,намучена вічно в довгах блюварня кантіна,50кредитів,недовіра майже ВСІХ депутатів попереднього скликання,репутація піздюка,кидали і інтриганта,куча непонятних вонючих блядєй і.т.д,-непогана реалізація на 50 років.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Погоріляк та Погоріляк. Чогось ніхто не пише про Оксану Лабичку, аж неінтересно читати.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Я зрозумів, що наступив вечірній час і ви вийшли на плювання і вам потрібні жертви, бо ви не можете себе реалізувати вжитті. але все рано чи пізно закінчується!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    якщо на території області існує більша падаль,як погоріляк,або більший воняк,який вонючіше кусає ніж погоріляк,то я буду дуже здивована,а на рахунок болючості,то в тебе іване ще все попереду,а за твою тещу приймичку-факт на лице,так що замовкни,а по вухам ти вже не раз получав і переконана-получиш.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Я заміняю амаровичу всіх коханок

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    а ти іванку не празнуєш ювілей, а туй читаш коменти?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    шкода вас усіх.......

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    пан амарович може похвалитися червоною, вічно п'яною,напученою пикою,дуже великим гонором,вмінням систематично(в будь-якій формі)брати хабарі та постійно професійно брехати,і видумувати на ходу такі бредові,фантастичні речі,що нормальній людині в голову ніколи б не прийшли,а саме цікаве що особливо вражає,потім йде в церкву і каже,що він віруючий,но нічого все так не буде.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Знаєте є воші, вони кусають хоч і не болюче но зате вонюче, є гієни, які живуть на падалі, є підераси, які не можуть і тільки дрочать, є насильники, котрим не дають, і вони стають типу "миколаївських", які можуть згвалтувати беззахисну дівчину. Ось саме такі і гуляють по цьому сайті, пишучи бруд. Якщо я когось облив борудом, як тут пробують довести, то чому за пять років жодного позову до суду немає. Ви бидлота і босота, яка тільки і вмієте, як ті воші, гієни та підерасти писати тут під чужими іменами. м нічим не відрізняєтесь від "миколаївських маньяків".

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А ви пане суддьо, сятий чи імпотент? Погоріляк хоч має чим похвалитися - діти у шлюбі і поза шлюбом, любовниці молоді і старі! А ти чим похвалишся Вікторе Петровичу?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    віка приймич-професійна сосалка,яку погоріляк у лумшорах у колибі закрутив у плахту і викинув в свій багажник під видом якихось речей,щоб хлопці,які не вчасно прийшли святкувати день народження не побачили хто там весь час стонав,свідки(САША МАКАР,ЖЕНЯ БАЄВ,МІША БАРНИК,САША НАТУРКАЧ,ВАЛІК)та інші.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Віка - донька спійманої на хабарі - професіоналка. тОму все зробить по-юридичному і мамку освободить, а тих, хто був проти мамки, - посадить.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    на моєму сайті кліп ньюз інфо(самий кончений сайт у світі,приватизований погоріляком і грициком),є поздоровлення погоріляка з днем народженням і його фото,за пару хвилин поступило десь 15 коментів таких за змістом,же кіть нормальний чоловік-іменинник прочитав би,та хотілося б краще не народжуватися,а я зробив по хитрому,я зразу не витирав,мало почекав(щоб люди не воняли) і зараз я вже поудаляв і заблокував вхід взагалі на коменти,я не мав виходу,бо погоріляк мені сказав,що поки я не витру про нього це все,то не можу прийти в кантіну на його день народження,а я пити хочу безбожно,бо я кошута -алкоголік,і ще сьогодні погоріляк категорично заборонив мені публікувати на нашому сайті(кліп ньюз) статтю,про його тещу-Приймич любу,яку спіймали на хабарі прямо в прокуратурі,ось чому всі сайти опублікували,а наш з погоріляком-ні,вибачте мене алкоголіка і маріонетку.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Петрику, я би не хотів бути таким іменинником, щоб мої земляки мене обливали подібним брудом. Але як постелиш собі, так і спати будеш. Він що тоді думав, коли у клітчастих шортах бігав і порядочних людей фотографував? Він не думав що і в нього буде св"ято? Клин клином Петрику. Коменти продовжуються.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    днесь погоріляк - ювіляр. та дайте му спокій. Приймичка укарабкаться і буде чистою і пухнастою

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    помню,як у мене в"чорному і білому"п'яна і посикана Люба Приймичка танцювала на столі,а мертвий мєнт-слєдак заєць плескав її по задниці,але то ні для кого не секрет,що люба постійно бантовала п'яна по барах махаючи посвідченням прокуратури,щоб не розраховуватися і часто любила обіссатися,це теж не секрет.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    я сам один раз п'яну любу приймичку їмив та ву.бав у себе в машині,у вулшаві,то для прокурорської суки-хабарниці ніколи не було проблемою.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    погоріляку,треба срочно женитися,теща скоро поїде на лагерь,хата велика,міста много,поки сь не умер от старості,діду іване!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    є ще інший варіант:Приймичка принесе пару штук"бідному безпредєльщику-прокурору петруні",який живе на одну зарплату і буде,що вона взагалі нічого не брала,класичний варіант.

    Страницы