ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Закарпатье прокурор Перечинского района сам подал в отставку

    19 апреля 2024 пятница
    183 переглядів
    Прокурор Перечинского района услышал требования народа

    На Закарпатье подал в отставку прокурор Перчинского района Форгач Иван Михайлович.


    Как стало известно из достоверных источников, причиной такого решения стало недавнее задержание на взятке его помощницы, которая получала ежемесячную «дань» в размере 2000 гривен от местной службы такси.

    Такое решение прокурора является образцовым, - ведь украинские чиновники не часто уходят в отставку за действия своих подопечных.

    Примет ли отставку перечинского прокурора Генпрокурор Украины, пока неизвестно, - сообщают "Новости Закарпатья".

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Гума і Чімпій то так підписуєся сам Ванька Микитич (Гузиця). Нахуй він нужен шоби йому звонити,то секун і то доказано. Все прикривався Копчом і ховався за нього.Все з ньо іздівалися такой ті з ким він був в компанії. Чмирили його все і зато таку кличку получив.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    хто за Микитича всяку херню пише тот чмо, кідь ці писаки мужики най му позвонять, зустрінуться поговорять як мужики а не як підараси в інтерниті всякий аноніський бред писати.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ваня Микитич нормальний мужик, мастер спорта України,закончив юридичний ( не за ваші гроші, а за свої) має жону двоє дітий,невеликий бізнес і повагу у березному. Я знаву його з дитинства. А всі хто називав його "гузиця" він відповідав "вулижи ї покі тепла". Вод так то долбойоби пісателі.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Юридичний закінчив за гроші свої тьощі Логойди! Сам жебрак був і нич не мав. Коло Копчі на перевозці чорних заробляв якусь копійку.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    СРОЧНО надо ИСКАТЬ ПРИВИВКУ ОТ БЕССТЫДСТВА! ДЕЛАТЬ ЕЁ в ПРИНУДИТЕЛЬНОМ ПОРЯДКЕ ВСЕМ ЧИНОВНИКАМ!!! КТО ОТКАЗЫВАЕТСЯ - УВОЛЬНЯТЬ! САМЫЙ БОЛЬШОЙ ДЕФИЦИТ У НИХ ЭТО СОВЕСТЬ! ОНА У НИХ НАПРОЧЬ ОТСУТСТВУЕТ!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А знаєте чому цей даун получив кличку (Гузиця) ? Бо він в молодості любив оби з ним занімалися сексом в зад,в гузицю. Тому і прилипла йому така позорна кличка.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    шо ви ся люде чудуєте з дурного янка гузиці,кіть я знаву таких много:напр. є такий в перечині березняник-Вітя Русинкович(кличка Жосткий), вун реально має 30року на хребті.а увага НЕ ЗНАЄ ПИСАТИ,він слово менталітет-пише "мінітет"і не знає,шо оно значить,а слово міністр він при мені написав"міністер",хоть він класичний березнянський дібілоїд-тормоз,але не косить під юриста,як іван гузиця.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    шовгор ваньки гузиці-логойда,йши більший дебіл(маю на увазі розумово відсталий),чим сам гузиця,тому може краще пропихнути на цю посаду нову гузицьову шовгориню-оксанку пузакуличку порно кличка"Сінді"(напомню,що алкаш і розумово недорозвинений прокурор логойда в свій час залишив в березному жінку і двох дітей і пішов жити в с.сімер з відомою повією "сінді",яка відома не тільки в районі,але й далеко за межами)-це достойна шовгорині такому дебілоїду як микитич іван(гузиця),я раз з ним спілкувався та то цілком піздєц,він думать,що він розумний і всім розказує що він юрист(лиже жопу лише суддям і прокурорам і лише з ними тусуєся із-за вигоди напр.бисага),а мені сказав,що Моцарт-це художник,я тиждень був в шоці,я не думав,що в 2012р. ще можуть бути такі глупі люди,хто не вірить-поспілкуйтеся з ним на любу тему,він вам розкаже ще дуже багато цікавого,це без перебільшення і без образ-гузиця іван-даун унікум!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Поговорюють в Перечині ош то та взяточниця то була коханка Гузиці Івана з В.Березного. Ош він тепирь за неї бігає та рішає оби її не закрили в тьюрму.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А хто тепер цікаво стане прокуратором в Перечині? Може Ванька Гузиця буде пропихати свого шовгора?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    форгачі іван декілька років назад працював пом.прокурора в перечині і був спійманий на хабарі та вигнаний з органів прокуратури,але через пару років пан рябець(друг його батька) поновив його в органи і я ніколи не повірю,що цей піздюк-алкоголік сам за власним бажанням написав заяву,а його помічниця,яку недавно зловили на хабарі-це Приймич люба,шлюха і п'яниця(родом з воловеччини),теща відомого оріховсько-інтернатського придурка івана погоріляка(он же іван кузьма) і мама відомої місцевої шльондри-Віки Приймич,яку вигнали з перечинської міської ради(працювала юристом),і зараз працює помічником судді апеляційного суду(спить і бачить себе суддею),незаміжня,особиста курва діда івана(погоріляка).

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ну хоть хоть один прокурор совестній оказался:)

    А ч’ прокурор Березного, которій вс’ лето зажигал не подал в отставку?
    А прокурор Хустского района, после того как ему торговцы безином сожгли машину, не подал в отставку?
    Петруня, который сбил на смерть человека возле гостиницы Закарпатье не подал в отставку?

    Туговато с совестью у прокуроров.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Той з Березного бив свою жінку,тиран.