ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Василь Понзель, начальник Ужгородського МВВС: Ми готові задіяти львівський спецназ для ліквідації базару — якщо буде підстава

    24 апреля 2024 среда
    82 переглядів

    «Моя позиція чітка: треба буде 800 штиків – забезпечимо, треба буде львівський спецназ – викличемо львівський спецназ і вулиця буде чиста. Але коли приходить юрист із Ужгородської міської ради і каже «заберіть їх», я не можу забрати. Громадян України не можна забирати просто так. Для того, щоб громадянина забрати з вулиці, треба мати правові підстави, а на емоціях можна далеко зайти», — так на прес-конференції в Ужгороді 24 квітня начальник Ужгородської міліції Василь Понзель пояснив позицію міліції у конфлікті навколо ринку на вул. Фединця.

    «Ще на засіданні міськвиконкому я казав, що будь-яка допомога з боку міліції буде, але міліція буде діяти у правовому полі, — зазначив Понзель. — Для того, щоб примусово звільнити вулицю Фединця, потрібно перервати, по-перше: цивільно-правові стосунки із тими підприємцями, які там торгують, по-друге: треба визначити, кому належать ті торгові місця, по-третє: треба рішення суду, яке стане продовженням заведення виконавчого провадження, і коли судовий виконавець прийде й оголосить постанову про заведення виконавчого впровадження, я вам гарантую, протягом 4 – 5 годин вулиця Фединця буде чиста».

    «Базар на Фединця заважає більшості мешканців Ужгорода, і Понзелю у тому числі, як начальнику Ужгородської міліції, так і громадянину, жителю міста Ужгорода. Його не ліквідували тільки тому, що немає правових підстав», — сказав він, повідомляє ЗІК.

    ***

    Виконком Ужгородської міськради ухвалив рішення про закриття надвірної частини ринку на виконання рішення Господарського суду Закарпатської області від 26 грудня 2006 року. 10 серпня 2006 року Господарський суд Закарпатської області ухвалив рішення, яким Ужгородській міській раді заборонено вчиняти будь-які дії щодо торгових павільйонів, встановлених на вул.Фединця до ухвали суду в адміністративній справі.
    Ужгород: Як Віктор і Сергій переплутали Божий дар із яєчнею...
    Закарпатська міліція у "базарні війни" в Ужгороді та Хусті не втручається...
    Закарпаття: "Зелений базар" в Ужгороді, незважаючи на заборону мера Ратушняка, працює й далі
    Ужгород: "Зелений" ринок в міліцейській облозі

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Понзель, ти можеш очистити проїжджу частину вулиці, чи ні? Якщо не можеш, то іди кіз пасти. Ці, як ти кажеш люди, для тебе за кавою люди у барі, а на роботі вони є для тебе підприємцями!!! І ніхто з них, повторюю НІХТО не заплатив ні копійки КП "Ринок -1" і ні місту за торгові модулі на яких вони торгують, і земля не належить їм в оренді. Всі вони - дали хабаря завербованому ще за роки відсидки у тюрязі Погорєлову і Мартину, які той ринок організували. Оргінізували для... ментів.
    Понзель! Коли в Україні через пару років установиться ВЛАДА, з тебе зірвуть погони. І я навіть думаю, що з тебе їх зірве Ратушняк.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    ты ,рожа ментовская-думаешь решать все вопросы с помощью ментов,предпринематели это тот же народ иди решай с ними и не прячь свою дуньку за спины со звездами.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    По перше не дури клук нікого-Ринок організував в 1996 році Ратушняк з директором Робертом з усіх мали гроші,по друге Мартин ніколи не сидів у тюрязі ( можливо буде) не випереджуй подій!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А что с ними там на базаре решать, если они даже налоговиков забросали камнями!!! А менты Понзеля стояли в стороне и ухмылялись. А налоговики между прочим для ментов на зарплату налоги собирают. Как бы я хотел, чтобы в этой стране менты опять стали жить на одну зарплату! Тогда б наверное не ухмылялись.
    И второе - для наивного Сашки. КП "Ринок - 1" создано Розпорядженням Погорелова №11 03 февраля 2003 года. Юр.адресс: пл.Кирила и Мефодия, 3

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Не заважайте міліції не працювати.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Круку(13:00)"КП "Ринок - 1" создано Розпорядженням Погорелова №11 03 февраля 2003 года". Ну і яка хрен різниця? Адже до того було КП "Ринок", створене Ратою. А Погорєлов, коли прийшов до влади, просто ліквідував старе, і створив нове, щоби перенаправити грошові потоки з Ратиної кишені у власну. Кого дуриш, крукоРата? Твоя найбільша проблема полягає в тому, що ти тримаєш всіх людей за лохів. У цьому причина твоїх невдач.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Что сделал Погорелов - в меру его распущенности:
    В отличие от Сембера и Ратушняка он -
    1) навязал предприятию "Ринок-1" кредит, который до сих пор почти не начали погашать, а проценты оплачивает казна города. 2) навязал людям переселение в новые торговые модули и собрал с них взятки (потому народ там и бушует); 3) его директор Пономарёв воровал, а когда сдавал бухгалтерию Кучерявой-Скоблей (её избрали сами взбунтовавшиеся базарники), так и просто не передал кассу, в которой должно было находиться 80 тысяч грн. Кстати, прокурор города на сей предмет получал от директрисы официальную телеграмму, но прокурорская шкура молчит; 4) изучив Статут предприятия, вы поймёте, что Погорелов планировал через него захватить этот кусочек центра города.
    То есть, если Рата образно говоря, "стриг ногти", то Погорелов - "резал пальцы"

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Рата приватизирует на улице Фединца территорию и помещения бывших "Летнего сада" и "Вареничной" возле "Червеной Ружи". Марина Ратушняк скупает всё, что только можно, вокруг рынка. Вот и настоящая причина желания крукоРаты разогнать Зелёный базар. Деньги, которыми налево и направо швыряется Ратушнячка, украдены в ужгородцев через теневые схемы реализации (а по-существу - воровства) ужгородской земли мэром Ужгорода Ратушняком.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    1) навязал предприятию "Ринок-1" кредит, который до сих пор почти не начали погашать, а проценты оплачивает казна города.

    Тут цікавим є таке.
    1. Що в заставлено для отримання кредиту?
    2. Як засновник може оплачувати з власної кишені по зобов*язаннях створеного ним підприємства?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Анониму. Вот что мне известно, 1) заставлены банку торговые модули, которые были изготовлены за кредит. Ратушняк пытается теперь эти модули продать на другие базары и расчитаться с банком, но базарники блокируют. Получается, что эти так называемые бедные базарники имеют с торговли в месяц по штуке баксов, эксплуатируют бесплатно будки, а город не только ничего не имеет с базара, но ещё и обязан платить помесячно Проминвестбанку примерно 10 тысяч грн. процентов. И 2) Поручителем за взятие кредита для базара выступил гражданин Погорелов, как лицо физическое. Погорелов много такое делал: себе и банку деньги, а городу - удавка

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Якби Рата вмів чинити з людьми по-людськи, базара на вулиці Фединця, ймовірніше всього, вже не було б. Але ж він вважає людей за "казлов, каторие мєшают нам (тобто йому) жить"...