ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Василя Петьовку поновлено на посаді Мукачівського міського голови

    23 апреля 2024 вторник
    63 переглядів

    Як раніше повідомляв UA-REPORTER.COM, тиждень тому колишній мер Мукачева В. В. Петьовка подав скаргу до Мукачівського міськрайонного суду Закарпатської області.Мукачівський міськрайонний суд визнав недійсними результати виборів міського голови Мукачева 18 квітня і поновив на посаді мера міста Василя Петьовку.На засіданні в середу, 22 грудня, суд визнав недійсними вибори міського голови Мукачева, що відбулися 18 квітня цього року, а в четвер, 23 грудня, поновив на посаді міського голови Василя Петьовку.

    За інформацією джерела в суді, у Мукачеві працювала спеціальна комісія Генеральної прокуратури, що внесла подання до суду про визнання виборів мера недійсними.

    "Комісія Генпрокуратури розглянула всі претензії всіх сторін і прийшла до рішення, що вибори мера не можна вважати такими, що відбулися. Суддя Віктор Гейруші почав розглядати подання комісії ще в п’ятницю, 17 грудня, а учора виніс рішення про визнання результатів виборів недійсними, а іншим рішенням поновив на посаді мера Василя Петьовку", - повідомило джерело.

    За інформацією на цей час, народні депутати Балога та Оробець ведуть переговори з виконувачем обовязків міського голови М. Поповичем про передачу печатки та інших атрибутів влади в Мукачівській ратуші. За логікою подій це рішення Мукачівського міськрайонного суду буде опротестовано в апеляційному суді Закарпатської області.

    Версія новини від НОВИНИ ТСН

    У Мукачеві на Закарпатті - знову новий старий мер - висуванець нашої України Василь Петьовка

    Сьодні зранку він у супроводі народних депутатів безперешкодно зайшов зі своєю командою у міську ратушу - і оголосив, що починає виконувати обов"язки міського голови, як вирішив Мукачівський міськрайонний суд. Цей суд учора скасував результати виборів 18 квітня (тоді балотувалися народний депутат Віктор Балога та Ернест Нусер - останній переміг, але згодом пішов у відставку). Іншим – сьогоднішнім вердиктом - суд поновив на посаді Василя Петьовку, якого рівно рік тому звільнив Президент Кучма. Матвій Попович, який досі виконував обов"язки міського голови оскаржуватиме це рішення, бо вважає що поновлення Петьовки на посаді відбулося з процесуальними порушеннями.

    А про події в самому міськвиконкомі UA-REPORTER.COM повідомить додатково.
    Петьовка подав у суд на Президента України
    500 мешканців Мукачева заблокували обидва входи до будівлі міської ради
    МІСЬКИЙ ГОЛОВА В. ПЕТЬОВКА БУВ ЛИШЕ "УМОВНИМ" МЕРОМ МІСТА НАД ЛАТОРИЦЕЮ. А З 10 ЛИСТОПАДА МЕРА В МУКАЧЕВІ УЖЕ Й ПРОСТО НЕМАЄ. Навіть "умовного"…
    Закарпатье: "Наша Украина" проигрывает выборы?

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору