ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Вчора закарпатські прикордонники затримали групу нелегалів із 21-го громадянина Індії

    25 апреля 2024 четверг
    61 переглядів

    Групу нелегальних мігрантів з Індії затримали вчора прикордонники Чопського загону. Причому, аби зібрати докупи усіх іноземців, їм довелося добряче побігати закарпатськими лісами. Першу четвірку індусів прикордонний наряд затримав на відстані 5 метрів від кордону зі Словаччиною.

    Ще шість їхніх побратимів спіймали за 300 метрів від державного рубежу, іншу шестірку - за 650 метрів. Останніх п’ятьох нелегалів затримали вже після того, як ті подолали загороджувальний паркан і щодуху тікали на словацьку територію.

    Мобільній групі застави „Великий Березний” вдалося затримати й трьох місцевих жителів, які, найімовірніше, були провідниками іноземців, однак, побачивши прикордонників, намагалися зникнути.

    Якщо це буде доведено, громадян України притягнуть до кримінальної відповідальності за організацію нелегальної міграції, повідомили в прес-службі Держприкрдонслужби України.

    ***

    Загалом з початку нинішнього року співробітники прикордонного відомства затримали при спробі порушення кордону близько 700 нелегальних мігрантів. Більше половини з них - на кордоні зі Словаччиною.
    Закарпаття: Сімох нелегалів із Іраку зупинили тільки черги з "калашів" українських стражів кордону
    У закарпатському "Павшино" нелегали розплачуються за те, що влада досі не визначилася, якому відомству його підпорядкувати
    На українсько-угорському кордоні ліквідували черговий канал нелегальної міграції
    На Закарпатті зловили велику групу нелегалів з Південно-Східної Азії та Близького Сходу

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору