ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

ВЕЗ "Закарпаття" перевірять?

    29 марта 2024 пятница
    22 переглядів

    Міністерство економіки і з питань європейської інтеграції спільно з центральними і місцевими органами влади має намір у березні-квітні провести комплексний аналіз результатів діяльності спеціальних економічних зон і територій пріоритетного розвитку за 2004 рік. Про це повідомила прес-служба Мінекономіки. За підсумками аналізу будуть підготовлені відповідні висновки для ліквідації неефективно працюючих СЕЗ і ТПР, які будуть розглянуті на розширеному засіданні колегії Мінекономіки і спільної парламентсько-урядової комісії.

    Узагальнені висновки про доцільність або недоцільність роботи СЕЗ і ТПР будуть подані у травні на розгляд Кабінету Міністрів, повідомляє «Обком».

    Зараз в Україні працює 11 СЕЗ, а в 9 регіонах введений спеціальний режим інвестиційної діяльності на територіях пріоритетного розвитку.

    За час функціонування СЕЗ і ТПР було залучено інвестицій на суму 2,1 млрд доларів США (у тому числі в 2004 році - 660,5 млн доларів), з них 599 млн доларів - іноземних; реалізовано продукції на 45,4 млн гривень (у 2004 році - 20,2 млрд гривень), у тому числі на експорт - 15,8 млрд гривень.

    У 2005 році, відповідно до закону про державний бюджет, діє мораторій на створення нових СЕЗ і ТПР і затвердження нових інвестиційних проектів в діючих спеціальних територіях.

    Нагадаємо, що в грудні 2003 року Верховна Рада ввела з 2004 року мораторій на створення нових і розширення діючих спеціальних економічних зон і технологічних парків, а також спеціальних режимів інвестиційної діяльності на нових територіях.

    Форум
    ВЕЗ "Закарпаття": Попит стимулює виробництво авто

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору