ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Виборчі штаби почали готуватися до третього туру

    29 марта 2024 пятница
    66 переглядів

    Передвиборчою компанією обох кандидатів у Президенти керують представники політичних сил, які до певного часу входили до табору сьогоднішніх опонентів. Створенню цього балансу сприяв Віктор Янукович, який призначив керівником свого виборчого штабу Тараса Чорновіла. Політичні експерти оцінюють це, як кардинальний поворот у стратегії компанії на Захід країни. У штабі Януковича підтверджують, що план дій на наступні три тижні буде принципово новим. Баланс залишиться непорушним - теж саме заявляють і представники коаліції Сила народу.

    Нове обличчя передвиборчого штабу – нове обличчя Януковича. Прем'єр приміряє новий імідж. Тепер Янукович не кандидат від влади, а самостійний політик. Жодного адміністративного втручання. Саме на таких засадах формуватиметься нова стратегія передвиборчої компанії Януковича. Призначення Тараса Чорновіла замість Тігіпка, який звільнився минулого тижня, політичні експерти розцінюють як спішне заповнення кадрового вакууму. Як спробу завоювати частину помаранчевого електорату на Заході країни.

    Представники штабу Януковича цю тезу заперечують. Заявляють, на західний електорат не претендують. Леонід Кравчук каже, що Чорновіл схожий на батька, такий самий щирий і відкритий. Це – нова концепція передвиборчої програми.

    Зміна обличчя керівника передвиборчої компанії Януковича – певний сигнал для представників штабу лідера коаліції Сила народу. Свою нову стратегію соратники Ющенка не приховують. Це – завоювання симпатій виборців на Сході країни. В першу чергу – за рахунок прориву інформаційної блокади.

    Ще між першим і другим туром радикальні зміни відбулися у штабі Ющенка. Його очолив колишній есдек Олександр Зінченко. Присутність осіб, що кардинально змінили політичну орієнтацію, - на посаді керівників штабів, - політологи оцінюють як закономірність вітчизняного політикуму. При цьому прогнозують, що штабам кадидатів це може зашкодити. Зокрема, через конкуренцію та старі образи всередині кожної з команд. Свій черед чужих, чужий серед своїх - жорсткі правила політичних ігор не залишать шансів тому, хто програє.

    Сергій Тігіпко: Альтернативний підрахунок потрібний, щоб перешкодити фальсифікації

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору