ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Відеозйомки інтелектуальної гри на телеканалі "Тиса-1" під назвою "Стань студентом!" розпочнуться з 14 березня

    19 апреля 2024 пятница
    65 переглядів

    Завершився ІІ відбірний етап інтелектуальної конкурсної програми “Майбутня еліта Закарпаття -2008”, який проводить Закарпатський державний університет спільно з обласним управління освіти і науки ОДА та Закарпатською ОДТРК.

    Уже відомі ім’я чотирьох фіналістів, що змагатимуться за право вступу на один із факультетів університету та напрямів природничо-гуманітарного коледжу ЗакДУ без вступних іспитів.

    Телегра проводиться вп’яте. Як повідомили в оргкомітеті, цього року на другий відбірний етап до Ужгорода приїхало менше учасників, ніж зазвичай. Проректор з гуманітарної освіти та науки ЗакДУ Маріанна Кляп пояснює це змінами в умовах конкурсу: до участі допускалися тільки ті школярі, які за підсумками І семестру засвоїли навчальні предмети на високому та достатньому рівні ( 7-12 балів). Таким чином до ІІ відбірного етапу потрапили насправді сильні учні, що підтвердили і результати тестів. Були конкурсанти, наприклад, Мирослава Кузьма та Микола Пенцкофер (Берегівська та Виноградівська гімназії), котрі в окремих дисциплінах із максимальних 200 набрали 189 балів.

    Серед цьогорічних нововведень – і кількість учасників при відборі до фіналу. Відтепер їх буде восьмеро: четверо з тих, хто набрав найбільшу кількість балів, змагатимуться у телеефірі, решта отримують запрошення на вступ до відповідного факультету ЗакДУ за особливими умовами зарахування.

    Відеозйомки інтелектуальної гри під назвою “Стань студентом!” розпочнуться з 14 березня та щотижня транслюватимуться в ефірі телеканалу “Тиса-1”, повідомили в прес-службі Закарпатського державного університету.
    Ужгород: Фінал інтелектуально-конкурсної програми "Майбутня еліта Закарпаття" транслюватиметься в ефірі телеканалу "Тиса-1"
    Закарпатський держуніверситет п’ятий рік поспіль проводить акцію відбору талановитої молоді до вузу без вступних іспитів
    Закарпатський державний університет став призером Всеукраїнського конкурсу "Вища школа"
    Дипломи випускників Закарпатського державного університету визнаватимуться в Євросоюзі

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору