ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Віктор Янукович: Ті, хто голосував за мене, ніколи не визнають Ющенка президентом

    24 апреля 2024 среда
    69 переглядів

    Прем’єр-міністр України Віктор Янукович заявив, що підтримуючі його виборці ніколи не погодяться визнати Віктора Ющенка президентом країни. Про це кандидат у президенти України заявив в інтерв’ю газеті «Вашингтон пост», витримки з якого видання публікує сьогодні.

    «Люди, які голосували за мене, ніколи його (Ющенко – ред.) не визнають. Вони про це говорять вже зараз», - заявив кандидат.

    За його словами, навіть якщо Ющенко переможе на виборах, «він ніколи не стане президентом України», повідомляє РІА «Новини».

    Янукович, як стверджує видання, при цьому дав зрозуміти, що його прихильники готують на вулицях Києва масову кампанію протесту проти результатів голосування на випадок перемоги Ющенка на майбутніх виборах.

    Заявивши, що ситуація, яка складається на Україні, «порушує права 15 мільйонів українських виборців», Янукович повідомив, що його можливість контролювати обурення своїх прихильників скорочується. «Якщо такий правовий нігілізм продовжуватиметься, я людей зупинити не зможу», - попередив прем’єр.

    Форум
    Заявление Виктора Януковича для зарубежных СМИ
    Янукович: я буду продолжать дело Вячеслава Чорновила
    Виктор Янукович будет идти до конца

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору