ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Властям города Хуст безразлично, чем и как живут горожане (ФОТО)

    19 апреля 2024 пятница
    103 переглядів
    Город Хуст попал в рейтинг 10 худших городов Украины

    Город Хуст попал в рейтинг 10 худших городов Украины. Об этом свидетельствуют результаты исследования, которые представил политолог, кандидат политических наук, руководитель исследовательских программ аналитического центра "Universitas" Алексей Якубин.



    Можно всячески относиться к подобным исследованиям, но Хуст в данную категорию попал случайно. Город словно отстал в своем развитии, а местные власти во главе с мэром Владимиром Кащуком не слишком озабочены тем, как улучшить ифраструктуру города. Взять хотя бы во внимание состояние дорог. Ситуация здесь достаточно катастрофическая, - текущие ремонты практически не проводятся. Это, кстати, отметили и немало туристов, посетивших Хуст. Разумеется, и жители города не в восторге от такого положения вещей. Первая столица Карпатской Украины заслуживает большего!
    Жители города, с которыми мы общались, отмечают, что возлагали большие надежды на нового мэра, но тот не оправдывает об их надеждах. Говорят, что из кабинетов горсовета не замечают проблем, в которых погряз город. Собственно говоря, во все времена оценка деятельности власти определялась не хорошими отчетами или надутыми показателям, а людьми, которые делегировали полномочия мэру и его команде.
    По словам хустян, их стремление видеть родной город чистым, опрятным и с дорогами хорошего качества при этой властной команде вряд ли возможно. Ведь создается впечатление, что чиновники горсовета заботятся лишь о собственных интересах, тогда как интересы жителей Хуста остаются вне их внимания.
    Василий ИГНАТ



    2.jpg
    3_0.jpg
    4.jpg
    5.jpg
    6.jpg
    7.jpg
    8.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Жителі Хуста отримали ту владу на яку заслужили тому ,що не треба було Кащука допустити в черговий раз до корита!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    мер так ганьбиться за город шо ань жеби у ньго пукаютю

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Іноді такі гучні виклики як "Властям города Хуст безразлично, чем и как живут горожане " викликають обурення. Воно викликається не через прихильість до місцевої влади, а через ставлення наших Хустян до певних ситуації. Чому жителі Хуста постійно вимагають лише від влади якихось дій, а де поділась самокритика і вимоги до себе як до частинки міста в якому ти проживаєш адже не місце красить людину ,а людина місце. А на даному етапі морально, етичного і духовного розвитку навіть в цілому нашої країни людям скільки не давай всеодно мало буде. Більше того жителі нашого міста відомі і у Виноградові і в Тячеві і в інших місцях де молодь зявлялась на дискотеках своїм "Талантом" до бійок, розрух,забруднення і знищення навіть чужих міст а не тільки свого. Можна навіть навести конкретні приклади, серед яких і Хустський центральний парк. Відбудова даного парку проводилась тричі і за всі рази нашими людьми на протязі буквально одного місяця він був розрушений. В 2010 році у міському парку відбулося урочисте відкриття алеї скульптур, створених митцями під час пленеру «Мелодія каменю», ініційованого та проведеного Хустською міською радою спільно із місцевою картинною галереєю. У ході пленеру 12 скульпторів із 4 країн світу втілювали у камені та мармурі власні творчі ідеї. Пройдіться парком сьогодні, скульптури рознисані різними (в тому числі і не цензурними) словами. І це ставлення і "повага" наших мешканців до іноземців, до творчості до людського труду до подарунків і т.д. Те саме стосується і відновлениої в минулому році алеї , де на даний час урни для сміття вирвані з битону, розбиті, лавки розфарбовані з вищербленими написами і так само деякі розбиті. Проходячи тою алеєю часто можна побачити людей різного віку які сидять біля урн і лузають насіння на землю. Можливо вони вважають що мер такий поганий бо не прийшов за ними підібрати. А саме погане, що це бачать діти, і кращого від них чекати неможливо. Добре було зауважено, що в Хусті вивезенням побутових відходів так само як і у Виноградові займається ТОВ "АВЕ" однак в нашому місті на багато брудніше, тож можливо в такій ситуації ганьба не меру яки забезпечив вивезення сміття таке саме як і наших сусідів, а ганьба НАМ, жителям нашого міста. І таких прикладів і стуацій безліч, незчисленна кількість. Тож поки ми не навчимось якщо не робити щось для міста, а елементарно не руйнувати його і берегти, жодних змін не відбудеться, бодай мером був кожний з нас. Кращого ніхто нічого не зробив би. Я б порадила подивитись документальне кіно про катастрофу в Японії "Апокаліпсіс" і побачити , що таке нація і яка її роль у відновленні і побудові держави (і міста також).

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Кого вибрали - те і мають. Мені їх не шкода.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    При мацкалях краще било

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Який мер такий і город!Хай Хуст бере приклад з м.Тячів)))! :)

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    На фото центр міста

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Город Хуст попал в рейтинг 10 худших городов Украины.

    **************

    Ну и что? Ужгород возглавляет этот рейтинг уже лет 20.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    У цьому вароші краде сам ІВАН БАЛОГА, поки не знає про це Віктор Балога, тому про Хуст або файноє пишить або нічого.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Были бы тут венгры или чехи увидели бы вид города !

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    засрали файный варош. Ны соби аны людям

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Хуст контрольований братами Балогами,які тепер розкрадають,\ що можна.Скільки лиш тепер спишуть на сакури,які висохли.А замок-ганьба.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Так ісміття прибирае Балогівська мукачивська фіима "Аve" із 90 відсотків капіталу ІВана Балоги.Сміття в Хусті не вивозиться.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Абсолютно правильна статья.Мер займаєтся лише самопіаром, все свою роботу закинув на заступників, а ті "рулять". Ще одне чим займается мер,і міська рада- то воює з підприємцями , любими шляхами вибиваючи гроші нібито "на користь" громади., а на фото видно застосування ЦИХ грошей. Ціна продажі землі в м.Хуст залежить від "приближеності " до п. Кащука (від 1200гр до 158гр за квадратний метр) , причому на одинакових ділянках. Ось де вбачаются прояви корупції. Маючи мавчазну "єцунівську більшість" мер не переймаєтся прийнятям любого потрібного рішення, а результат як кажуть "на лицо" точніше на ФОТО.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    На фото настоящая ЕВРОПА)))))))

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Фаттьове ви коли у вариші останній раз били? ото фотки річної давності на них ще білборди Кащука еред виборами і стара музична школа перед собором котрої вже неє. Не войотіт дурно ліпше самі щось учиніт на благо вариша :)

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Я недавно був. Нич ся не міняє. Місто загниває. Раньше Виноградово не рівня було Хусту даже й близько, а зара Хуст уд Виноградова далеко-далеко назад пушов. І в тому Виноградові тоже Аве мусор вивозить - Айбо там намного чисто май чим у Хусті і дороги нигда не такі як у вас у вариші. Ганьба має бути і старому і новому меру.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Майже у Виноградові люди на зимлю сміття не мечут тай не уносят міхи просто на вулицю завто там і май чисто. Самі гойкати бируєме а що чиниме аби вариш став май ліпшим? Но а просто казати що мер нич не чинит не варто почитайте мало і инаку інформацію http://khust-miskrada.gov.ua

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Zoli іди ти!!!!та помовчи мало.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    най иде нахер и ваш балога,одна фойта крадучи,и вси иси балоги котри у власти.А теперь ответ "Ксю" коби било чисто и в порядок проведени ремонти и охайнисть миста то и люди би сокотили то всьо.канешно ти тепер захищаеш свого татка