ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Вночі в Ужгороді поглумилися над "Таврією" голови міської організації Партії регіонів України

    24 апреля 2024 среда
    72 переглядів

    Сьогодні вночі в Ужгороді жорстоко познущалися над депутатом Ужгородської міської ради, колишнім секретарем цієї ради Юрієм Беляковим."Хтось" добре "потрудився" над його автомобілем "Таврія", припаркованим біля будинку, в якому мешкає його сім’я. До речі, це злодійство сталося в районі міста, досить людному навіть уночі (поряд центральний автовокзал та залізнична станція), однак ніхто не чув і не бачив, як розбивали вікна на автівці. У ці хвилини з’ясовують, чи не пропало щось у салоні авто.

    Юрій Беляков, коментуючи "UA-Reporter.com" цей прикрий факт, серед ймовірних причин не виключає й політичну, адже він є головою Ужгородської міської організації Партії регіонів України, а також очолює Ужгородське міське Товариство учасників війни в Афганістані. Принципова позиція колишнього воїна-"афганця" та його товаришів як по партії, так і "афганському" братству, не подобається багатьом, хто перебуває нині при владі, а, отже, могла викликати й таку "нестандартну" реакцію.

    Тим більше, що такі випадки в Ужгороді вже мали місце раніше. Зокрема, тільки цього року кілька разів мав подібну проблему автомобіль голови Закарпатської обласної організації Партії промисловців і підприємців Іштвана Цапа. Так, вранц 8 травня невідомі розбили скло його автівки (також, до речі, припаркованої поряд з його будинком), порізали колеса, а салон залили бензином. Тільки збіг обставин перешкодив тому, щоб автомашина не перетворилася в купу обсмаленого металу (як це вже сталося кілька років тому з його "Мерседесом", який стояв на платній стоянці). 5 серпня близько 4.00 ранку в його автівці ВАЗ 2121 "Нива" було розбито заднє бічне скло: однак сигналізація, що спрацювала, та виглянувший на подвіря сусід не дали злодіям закинути в салон палаючу ПЕТ-пляшку, яку вони кинули на землю і втекли.

    У всіх трьох випадках зловмисників міліція так і не знайшла (а, може, й не шукала!)...
    В Ужгороді здійснено спробу підпалу автомобіля голови Закарпатської обласної організації Партії Промисловців і Підприємців України Іштвана Цапа (оновлено)
    Черговий замах на Іштвана Цапа
    В Ужгороді підпалили машину начальника управління Закарпатської облдержадміністрації

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору