ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Володимир Гісем: "Повага до себе починається з поваги влади до кожного..."

    29 марта 2024 пятница
    133 переглядів

    В Ужгороді в конференцзалі Закарпатської обласної Ради профспілок на площі Народній відбулася зустріч кандидата на посаду мера Ужгорода генерального директора корпорації «Закарпатсадвинпром», директор ОП "Ужгородський коньячний завод" Володимира Гісема з активом міської організації Всеукраїнського громадського об’єднання захисту дітей війни, яку очолює знаний ужгородець Анатолій Монашенко. На зустрічі був присутній і лідер ужгородських соціалістів Олександр Болонкін.

    — Ставлення до дітей війни не відображає сповна тих реалій, які мали би бути враховані, — сказав Володимир Васильович. — Ваш вклад в історію держави заслуговує значно більшої поваги і віддяки. Вважаю, що не поважати вас — своїх батьків — неправильно. Зроблю все, щоб змінити ситуацію в ліпший бік. Всі питання треба вирішувати сьогодні, а не тоді, коли людей уже не стане. Комусь вистачає доби, щоб набити власну кишеню, а щоб підняти пенсію з триста гривень до шістсот треба десять-п’ятнадцять років. Для радикального зміни існуючого стану ми й вибираємо місцеву владу. Є різні кандидати. Серед них на посаду мера іду і я. Моє кредо: „Повага до себе починається з поваги влади до кожного”... Хочу консолідувати здорові сили Ужгорода. Через самореалізацію людей мають реалізовуватися соціальні програми. А то є маса випускників, а подіти себе їм нікуди. І зовсім не радує, що базари розвиваються в антисанітарні ширину та довжину. Це не ті робочі місця. Самотужки з усім, звісно, я не справлюсь, але організувати спеціалістів на ефективні дії зможу.

    Нагадаємо, що В.В.Гісем родом із села Голубине на Свалявщині, закінчив Одеський технологічний інститут імені Ломоносова. З 1968 року — в АПК. І добився на цій царині просто видатних успіхів. Скажімо, наразі середня заробітна плата в підрозділах, що підшефні йому, складає 1700 гривень.

    Різні проблеми з чисельного контингенту дітей війни полинули відразу до В.Гісема. Дивує людей, що зникла автобусна зупинка біля знаменитого гастроному „«Прогрес». Дивувалися, що ніде в світі білому нема, аби біля залізничного вокзалу не передбачалося зупинки громадського транспорту, а в Ужгороді таке втнули. Просили в пана Гісема, щоб відкрив для літніх людей торгову точку, де продукти будуть продаватися за собівартістю. Гостро стоїть питання і одиноких чоловіків, у яких померли дружини, і вони не можуть собі приготувати їсти і буквально гинуть. Їм би не завадило в місті відповідне кафе з лояльними цінами на страви.

    В.Гісем назвав одним із механізмів двостороннього контакту з людьми громадські ради при міській раді. Зазначив між іншим, що „надання більших прав регіонам — нам «на руку».

    Соціаліст Олександр Болонкін акцентував увагу на особливостях виборчих процесів в Ужгороді. Всі бажали голосувати за О.Мороза та В.Гісема. Це звучало в чисельних виступах. Голова обласної громадської організації захисту дітей війни Лідія Марченкова зачитала відкритий лист до громадськості з приводу накладення Президентом України вето на Закон про дітей війни. Обнародувати його збираються через чисельні ЗМІ України. Невдоволені люди були тим, що „Ющенко разом із своїми сватами, кумами, братами при владі обізвав Закон «популістським».

    — Досить брехати нам! Ми не віримо вам більше! — виступали люди стосовно несподіваної позиції Президента.

    — Ви сказали, що ліквідували злидні, — промовив до Президента Анатолій Монашенко. — Вийдіть, будь ласка, хоч раз на вулицю без охорони. Ви за цілий рік нічого не зробили. Ви зрадили нас і чекаєте нашої смерті.

    — Ви живете не по засобах нашої розореної країни, — виголосила під кінець Лідія Марченкова. — За що такі невідповідні блага народним депутатам? Через це нічого в Україні хорошого нема, як і в вашому президентстві. Ви — Кучма-2.

    О.Болонкін запропонував передати звернення до фракції соціалістів у ВР. Люди палко підтримали його.

    Василь ЗУБАЧ.
    Володимир Гісем: "Позиція пасивного спостерігача — не для мене!"

    Ужгород: Володимир Гісем зустрівся з колективом регіональної філії АБ "Брокбізнесбанк"
    За Ужгород без бандитів, політичних кидал і демагогів!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость