ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Володимир Гісем: "Позиція пасивного спостерігача — не для мене!"

    19 апреля 2024 пятница
    157 переглядів

    Сьогодні в Ужгородській міській територіальній виборчій комісії відбулося урочисте вручення посвідчення кандидата на посаду міського голови на виборах 26 березня 2006 року. Цей важливий документ під № 4 отримав , знана і шанована на Закарпатті людина – Володимир Гісем.

    З цієї нагоди Володимир Васильович провів брифінг для журналістів, на якому, зокрема, сказав:

    - Сьогодні вперше я отримав посвідчення такого роду. Цей факт і тішить, і паралельно до багато чого зобов’язує. Отримання посвідчення кандидата на посаду мера Ужгорода дає старт для участі у боротьбі за це крісло. Але це не тільки висока посада, а й великий об’єм роботи, який потрібно буде зробити тому, хто у нього сяде. У той же час це і велика можливість реалізації для оправдання тих надій, які покладають виборці не тільки на мене, а й на всіх претендентів у мери. І я думаю, що це правильно. Адже боротьба носитиме здоровий конкурентний зміст і, відповідно, підніме рейтинг цієї посади. Той, кого представлять як міського голову, буде зобов’язаний максимально втілити у життя ті сподівання, які виношують у своїх серцях виборці на покращення ситуації, яка сьогодні склалася в обласному центрі. Я також ужгородець. І також хочу, аби життя у місті стало кращим. Тому також покладаю великі надії на того, кого виберуть мером.

    Відповідаючи на запитання представників ЗМІ, чому саме він дав згоду балотуватися на посаду міського голови, пан Гісем сказав, що, будучи мешканцем обласного центру, не може знаходитися стояти осторонь тих проблем, які у ньому накопичилися і потребують вирішення. Наголосив, що теж хоче нести відповідальність за ту перспективу, яка його чекає. Тому хотів би, аби участь особисто його, як кандидата у мери, була позитивним штрихом. Якщо ж його виберуть на цей пост – аби він міг організувати й забезпечити максимальну реалізацію тих побажань, які покладають на нього городяни. Щоб майбутнє їхнє було світлим та щоб його не затьмарювали ті негативні явища, які мають місце тепер.

    У розмові з журналістами Володимир Гісем зауважив, що той, хто прийде до керівництва містом, мусить нести персональну відповідальність перед виборцями за все, що їм наобіцяв. Адже без цього годі говорити про якусь серйозність. Володимир Васильович наголосив, що стоїть на тому, що до будь-якої справи потрібно ставитися з відповідальністю. У житті він саме так і поступає. А ще кандидат у мери Ужгорода сказав, що для вирішення проблем міста мусять бути задіяні всі ресурси інтелекту. Тільки тоді ситуацію можна поміняти на краще.

    Пан Гісем не став коментувати пунктів своєї програми. Він лише наголосив, що обов’язково будуть вироблені ті методи та механізми, які забезпечать її реалізацію. Мовляв, розповідати нині, як і де копатимуть траншеї каналізації, які котельні і де будуватимуть – немає смислу, бо це можуть не так зрозуміти. На зауваження пишучої братії, що це актуальні питання, - погодився. А ще гарантував, що коли його виберуть мером, то питання комунальної сфери вирішуватиме у першу чергу. Бо знає, у якому плачевному стані знаходяться її об’єкти. При цьому нагадав, що тут потрібно не лише бажання, а й фінанси та команда спеціалістів, які нестимуть персональну відповідальність за доручену їм справу. Не став багато обіцяти й бити себе у груди, який він хороший, зауваживши, що нині й так кожен на свій лад годує виборців обіцянками. Сказав лише, що ставши мером, знайде і кошти, і людей, які вирішуватимуть те, що потребує негайного вирішення. А ще наголосив, що доможеться, аби в цьому процесі були задіяні всі напрями нашого соціального життя. Всі, хто в Ужгороді живе, працює, хто тут робить бізнес, забезпечує свій інтерес – повинні брати активну участь у вирішенні питань його життєдіяльності.

    На запитання, навіщо йому це головування потрібне, коли на своєму попередньому поприщі досяг таких успіхів, титулів, та пошани, відповів:

    - Посада мера потрібна мені тому, що мені не все одно, яким буде місто завтра і в яких умовах житимуть мої й ваші діти та онуки. І якщо кожен буде розмірковувати за принципом „ а воно мені треба?”, з позиції спостерігача, меркантильності людського паразитизму, аби лише максимально гребти під себе, не видаючи нічого нагора – ми у перспективі нічого хорошого мати не будемо. За такого підходу на якісь зрушення у кращий бік і надіятися нічого. Моя позиція – активізувати, мобілізувати, консолідувати, організувати всі ресурси та можливості для того, аби ми були прямими учасниками і зацікавленими особами вирішення усіх наболілих проблем. Позиція пасивного спостерігача – не для мене!

    Щож, сказаному Володимиром Гісемом можна вірити. Адже він з юних літ самостійно працював над собою, над виробленням своєї життєвої позиції, знає ціну слову. За роки своєї діяльності допоміг сотням і сотням закарпатців, які зверталися до нього зі своїми нуждами і потребами. Не афішуючи це, як то звикли робити чинуші. Чи не тому люди вбачають у ньому саме того, хто здатен навести лад і в чималому міському господарстві, а також підняти рівень життя мешканців обласного центру, відновити трудову славу Ужгорода, його красу і неповторність.

    Надія МАЇК.
    Володимир Гісем поспілкувався з колективом Ужгородської міської дитячої лікарні
    Ужгород: Володимир Гісем зустрівся з колективом регіональної філії АБ "Брокбізнесбанк"
    Володимир Гісем висувається у мери Ужгорода
    Директору Ужгородського коньячного — нагрудний знак “За розвиток регіонів”

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Якщо хочете Ужгородці мати Ужгород таким як Радванка та вибирайте стару прогниту гвардію.
    Якщо хочете покращити своє життя вибирайте мудрих і людяних,розумних.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    а ще краще, щоб людина була з проевропейськими поглядами. В місто потрібні колосальні капіталовкладення, які нам можуть надати з сусідніх країн! Хай приходять побільше з кейсами! Ужгород від цього не програє! Молодець анонім, старих телепнів нам не потрібно! Підростає молоде покоління, підростає......

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Родил Витя очередного дитя - сына. Пришло время - призвал знаменитых украинцев на смотрины - Бубку, Кличка, ну и пусть Литвина.
    Бубка говорит - легкоотлетом будет. Ножки сильные, двигает активно.
    Кличко говорит - боксером будет. Кулачки сильные, махает резво.
    А Литвин говорит - ПРЕЗИДЕНТОМ будет. Отчего спрашуют.
    Та ОБОСРАЛСЯ, А МОЛЧИТ!!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    АНОНИМАМ — всем! Видать, не Витя об...лся, а Вы, если гавкаете в таком ТОНЕ! Дальше помолчу, дабы Вам не уподобляться!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Проблема у Гисема одна... Слишком долго залип на коньячном. По мнению социологов нормальный человек должен менять место работы раз в пять лет. Так, во временном выражении определяются витки развития личности, интеллекта. А этот аж 25!!!...(http://reporter.uz.ua/text/2854/) и всё топчется. Заклинило что ли?... Тормоз какой-то!!! Кому-как, а ему хватило всего 25 лет для принятия оперативного решения: "Позиція пасивного спостерігача – не для мене!" Прётся в мэры, а свою программу комментировать отказался. Наверняка не читал её, а если читал, то не понял. А если понял, то не запомнил. И вообще, он не понимает зачем нужна программа, сводя её смысл к канализациям и траншеям: "... розповідати нині, як і де копатимуть траншеї каналізації, які котельні і де будуватимуть – немає смислу, бо це можуть не так зрозуміти". И вдруг прорывает... И тут Остапа понесло... Читай выше: "... активізувати, мобілізувати, консолідувати, організувати". Ну прям как на XXV-ом съезде КПСС. Забыли в конце добавить "Бурхливі нескінченні довготривалі оплески. Ура товариші!...".
    Дальше совсем оторвался: "...аби ми були прямими учасниками і зацікавленими особами вирішення усіх наболілих проблем." Ментам, читать разов пять!... Короче, без личной "зацікавленості" проблемы не решаются...
    Не спорю. Может он и понимает что-то в коньячном ремесле. Флаг ему в руки. Но причём здесь управление городом. Даже отдалённо никакого сходства. А своё понимание городских проблем и пути их решений через "свою программу" он уже выложил... Напрашивается вопрос: "На хрена попу гармонь?"