ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Як 2 сутенерки "нічних метеликів" у закарпатському Мукачеві продавали

    16 апреля 2024 вторник
    33 переглядів

    Не таємниця, що останнім часом чимало молодих дівчат легковажно обирають ремесло путан. Причини різні: важке матеріальне становище, невлаштована сіра буденність, згубний вплив західних роликів, привабливі пропозиції від сумнівних фірм про швидкий і легкий заробіток... Для боротьби з цим соціальним злом в органах внутрішніх справ і створено відповідний підрозділ. А, щоб викорінювати це ганебне явище, на території нашого краю регулярно проводяться профілактичні відпрацювання готелів, баз відпочинку, будинків і квартир, котрі надаються для розпусти. Така десятиденна акція нещодавно відбулась і в Закарпатській області.

    ...Оперативна інформація про будинок в одному з мукачівських мікрорайонів, де збираються нічні "метелики", надійшла до працівників відділу боротьби з торгівлею людьми УМВС. Щоб з"ясувати достовірність повідомлення, у місто над Латорицею виїхали досвідчені оперативники, котрі і взяли “недобрий” будинок під невидимий контроль. Виявляється, згадану блат-хату періодично відвідували три юні дівиці, котрим по 17-18 років. Врешті-решт було прийняте рішення затримати їх, як мовиться, на гарячому...

    Поява працівників міліції для 53-річного господаря Віталія стала громом серед ясного неба. Адже він вважав, що про його помешкання ніхто нічого не відає. Не вельми зраділи оперативникам і три путани - Оля, Вікторія та Марина. Як з'ясувалося у ході подальшого розстеження, це кубло розпусти функціонувало три місяці. Віталій постачав дівчат бажаючим усього за тридцять доларів, десять з яких забирав собі. Крім того, охочі до “полунички” платили 100 гривень за нічну оренду кімнати. Згадані дівчата з неблагополучних сімей. Не маючи від батьків жодної підтримки, вони не знайшли нічого кращого, як піти на панель.

    У сильця стражів порядку потрапили і дві сутенерки, Оксана й Тамара, котрих міліціонери затримали в одному з готелів. Варто сказати, що обидві згадані молодиці у цій "справі" не новачки. Оксана, скажімо, вже двічі судима за подібне. Після затримання звідниці одразу підключили до справи титулованих адвокатів. Та, незважаючи на намагання заплутати слідство, кримінальну справу завершено, подальшу долю обох дівиць вирішуватиме суд.

    Всього ж з початку року за звідництво та надання місць для розпусти порушено шість кримінальних справ. На обліку знаходиться понад 50 путан.

    – Переважна більшість затриманих нічних "метеликів" - з неблагополучних сімей, – розповідає начальник відділу боротьби з торгівлею людьми Василь Поштак. – Користуючись нагодою, хотів би звернутися до тих юнок, які стають на цей хибний шлях: вас можуть продати за кордон, де вже чимало наших співвітчизниць закінчили життя трагічно. Крім того, існує серйозна загроза заразитися тяжкими хворобами. Адже за все колись треба розплачуватися...

    Іван ЛАДЖУН.
    Министру Балоге пришлось по душе деление журналистов на «хвойд» и «повiй»
    Власти Хуста объявляют автономию от «Закарпаттеплокоммунэнерго»
    Москаль і ...повії
    В обласному центрі Закарпаття викрито міні-бордель

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору