ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Як витрачатимуться кошти з Держбюджету для ліквідації наслідків затоплень на Солотвинському солеруднику?

    29 марта 2024 пятница
    69 переглядів

    Затверджено порядок використання у 2008 році коштів, передбачених у держбюджеті для ліквідації наслідків затоплень у Солотвинському солеруднику. Про це говориться у постанові Кабінету Міністрів України № 76 від 22 лютого 2008 року.

    Порядок визначає механізм використання у 2008 році коштів, передбачених Мінагрополітики у державному бюджеті за програмою «Заходи з ліквідації наслідків затоплення шахти N 9 та аварійного ствола шахти N 8 Солотвинського солерудника Тячівського району Закарпатської області».

    Головним розпорядником бюджетних коштів є Мінагрополітики, а їх одержувачем державне підприємство "Солотвинський солерудник".

    Бюджетні кошти буде спрямовано на фінансування науково-дослідних робіт та інженерно-геологічних досліджень з метою виявлення місць проникнення води в шахти, виконання робіт з демонтажу аварійної будівлі, розроблення проектно-кошторисної документації, придбання спеціальної техніки для земляних робіт, покриття витрат на оплату спожитої електроенергії, реконструкції та ремонту водовідливних виробок, і на утримання стовбурів шахт N 8 і 9, повідомили в Центрі пропаганди ГУ МНС в Закарпатській області.
    В Солотвино произошло 5 оползней за неделю!
    Закарпаття: Карстові провалля у Солотвині загрожують життю людей!
    Міністр МНС Володимир Шандра вивчає карстові явища в закарпатському селищі Солотвино
    Солотвинські провалля — наслідок "будівничих" процесів у молодих Карпатських горах?

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору