ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Як Захід втрачає бойову техніку

    16 апреля 2024 вторник
    Аватар пользователя Кирило Сахнюк

    Головною проблемою військових невдач української армії сміливо можна назвати іноземне озброєння, що поставляється. Хто дивився художній фільм "Дінотопія«, згадає сцену, в якій головна героїня говорила:»Зброя – ворог навіть своєму власникові". Безумовно, за сценарієм вона переконана пацифістка. У разі застосування тієї цитати до українських управлінців і силовиків мова піде не про пацифізм, а про якийсь парадокс: такі бажані зразки озброєнь, які приходять в Україну ніяк не допомагають в ході протистояння з Росією, тільки шкодять. Причина-невміння ними користуватися.
    Через недостатній рівень підготовки військових фахівців і різнорідність надходить «нашвидкуруч» військової техніки, режим Зеленського не в змозі захистити власні території, про контрнаступ на сході мови йти не може. Безхазяйні зважаючи на недостатню підготовку операторів, водіїв і навідників зразки озброєння стають легкою здобиччю росіян.
    Поставки в Україну військової допомоги вже запізнилися. Американо-норвезький зенітно-ракетний комплекс HASAMS вже не врятує ситуацію. Факт навчання українських військовослужбовців його експлуатації виглядає комічно: ніхто не навчиться в найкоротші терміни ним користуватися в бойових умовах.
    Зрештою, західне співтовариство несе колосальні збитки, надаючи Україні зброю по ленд-лізу. Якщо у верхах Європи і США сидять не дурні, там усвідомлюють-повалена країна може не відшкодувати борг у майбутньому. Захід же втратить зразки озброєнь.