ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Юрія Фогела поновили на посаді директора "Ужгородтеплокомуненерго"

    24 апреля 2024 среда
    29 переглядів

    Щойно стало відомо, що Ю.Г.Фогела, якого днями незаконно звільнили з посади директора "Ужгородтеплокомуненерго" відновили на посаді.Цьому передувала неабияка боротьба колективу підприємства. Люди стверджували, що саме під час керування Ю. Г. Фогела "Ужгородтеплокомуненерго" почало вибиратися з боргової ями, вперше мешканці обласного центру Закарпаття вперше за роки незалежності отримали гарячу воду та теплопостачання, саме цей керівник, на думку колективу (на відміну від своїх попередників) зробив найбільше і в плані технічного забезпечення, і у фінансовій сфері. Вчора відбулося пікетування зборів санаторів (загалом було присутньо понад 200 працівників "Ужгородтеплокомуненерго) із вимогою відмінити рішення про звільнення. Під Зверненням до різних гілок влади з вимогою повернути на своє місце незаконно зміщеного директора УжТКЕ поставили свої підписи майже 450 ужгородців. Не залишилися осторонь і депутати міської ради, які сформували Звернення до Ради кредиторів та Ужгородського міського голови Віктора Погорєлова, в якому зауважується, що Ю.Фогель добросовісно виконував покладені на нього обов’язки директора „Ужгородтеплокомуненерго”, мова також ішла про те, що Юрія Фогеля було звільнено з грубим порушенням чинного законодавства. А саме порушено Закон про статус депутатів місцевих рад — т.зв. роботодавці мали завчасно повідомити міську раду про намір звільнити Ю.Фогеля з посади директора УжТКЕ.

    У своєму Зверненні ужгородські депутати зауважують також, що звільнення Ю.Фогеля відбулося в пік підготовки до опалювального сезону. Турбота про виборців спонукає депутатів вимагати пояснення таких незрозумілих, нелогічних і нерозумних дій.

    А на сьогоднішніх проспілкових зборах, які закінчилися буквально пів-години тому представник санаторів зачитав наказ, згідно з яким Ю.Г. Фогель лишається старшим адміністратором підприємства.

    Це мабуть перший випадок в області, коли колектив за підтримки громадськості відстояв свого керівника, повідомляє "Колиба".

    Ужгородські депутати вимагають пояснити причини звільнення директора УжТКЕ Юрія Фогеля
    Працівники УжТКЕ вимагають поновлення на посаді Ю. Г. Фогеля
    "Ужгородтеплокомуненерго": Юрій Фогел міській владі став непотрібний?

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору