ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ющенко наказав святкувати Новий Рік

    20 апреля 2024 суббота
    54 переглядів

    Президент України 14 грудня підписав розпорядження “Про заходи щодо проведення новорічних і різдвяних свят”. Про це повідомили в прес-службі Президента.

    Ющенко доручив Кабміну, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласним, Київській та Севастопольській міським державним адміністраціям забезпечити: проведення в населених пунктах України новорічних і різдвяних свят ялинки, народних обрядів, фольклорних дійств, вертепів, інших масових розваг; відвідання школярами театрів, музеїв, інших закладів культури і мистецтва, влаштування екскурсій та туристичних поїздок по Україні під час зимових канікул, ознайомлення їх із визначними пам’ятками історії та культури; фінансування організації і проведення зазначених заходів, а також придбання подарунків для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей-інвалідів, дітей, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, дітей військовослужбовців, працівників правоохоронних органів та журналістів, які загинули під час виконання службових обов’язків, дітей загиблих шахтарів, дітей із малозабезпечених і багатодітних сімей, дітей, які залишились без догляду.

    Згідно розпорядження, Рада міністрів АРК, обласні, Київська та Севастопольська міські держадміністрації мають організувати вручення 19 грудня 2005 року (день Святого Миколая) подарунків дітям-сиротам, дітям, позбавленим батьківського піклування, дітям-інвалідам, дітям військовослужбовців, працівників правоохоронних органів та журналістів, які загинули під час виконання службових обов’язків, дітям загиблих шахтарів, дітям, які залишились без догляду.

    24 грудня 2005 року відбудеться відкриття головної новорічної ялинки на Майдані Незалежності в м. Києві та ялинок у обласних і районних центрах та містах обласного значення.
    Операція "новорічна ялинка-2005"
    Ужгород: головний приз "Лісової красуні-2005" — дитячий майданчик
    Росла собі ялиночка, а потім — на базар!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору