ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

З початку року малий бізнес Закарпаття поповнив бюджет майже 35 млн.грн.

    28 марта 2024 четверг
    55 переглядів

    У Закарпатській області зростає кількість осіб, котрі працюють у сфері малого бізнесу. Збільшилися і надходження до бюджету від цього виду діяльності. Про це та перспективи розвитку малого підприємництва йшлося на нараді в Закарпатській обласній держадміністрації, що відбулася сьогодні в Ужгороді.

    Як повідомив "UA-REPORTER.COM" начальник обласного управління розвитку підприємництва Іштван Цап, з початку року малий бізнес краю перерахував до бюджету 34,5 мільйона гривень, що на третину більше, ніж торік. Всього від суб’єктів підприємницької діяльності надійшо податків на загальну суму 96 мільйонів гривень. Це також більше, ніж у 2003 році. Впродовж цього періоду влада робила суттєві кроки, аби допомогти підприємництву. Діють координаційна рада з питань підтримки малого бізнесу, громадські приймальні, реєстраційна палата в Ужгороді. До цих організацій тільки за останні місяці звернулося 80 громадян. Більшість звернень стосувалася роз’яснення окремих положень податкового законодавства.

    На думку голови Закарпатської ОДА Івана Різака, обізнаність із конкретними положеннями податкового законодавства і далі залишається проблемою серед підприємців регіону. У цьому питанні необхідно досягти взаєморозуміння між податківцями і підприємцями. Крім того, жодна скарга представника малого бізнесу не має залишитися поза увагою. Їм треба всіляко допомагати. Проте, з іншого боку, і підприємці повинні не забувати вчасно і в повному обсязі сплачувати податки.
    Мале підприємництво Закарпаття набирає обертів
    Сьогодні на Закарпатті зареєстровано майже 35 тисяч фізичних осіб-суб’єктів підприємницької діяльності
    На індонезійській залізничній станції вибухнули цистерни з нафтопродуктами

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору