ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

За що побили депутата мукачівської міськради Ю.Малешку?

    24 апреля 2024 среда
    70 переглядів

    Як повідомляв "Вісник", у суботу, 22 січня, близько 18 години вечора жорстоко побито депутата Мукачівської міськради, колишнього керуючого справами міськвиконкому, члена СДПУ(О) Ю.Малешку. Трапилося це у під'їзді будинку, в якому знаходиться квартира постраждалого. На Ю.Малешку напали троє невідомих, коли він повертався додому. Зараз він знаходиться у міській лікарні. Допоки ще міліція не дала якихось пояснень про причини нападу.Як зясувалося, Ю.Малешко разом із виконуючим обов’язки міського голови М.Поповичем стали ініціаторами судових позовів проти В.Петьовки, котрий неправомірно повернувся на посаду мера (відомо, що 24 грудня 2004 року, на підставі сфабрикованого судового рішення Петьовка із своїми прихильниками незаконно захопили приміщення міськвиконкому). 20 січня 2005 року Ю.Малешко особисто був залучений у судовий процес в якості позивача проти В.Петьовки, а вже через два дні його було жорстоко побито. Внаслідок побиття Ю. Малешко отримав важкі тілесні ушкодження – закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, численні травми обличчя.

    Малешко Юрій Юрійович – член СДПУ(О), член Мукачівського міськкому СДПУ(О). У 2002 році обраний депутатом Мукачівської міської ради. Відразу ж після обрання вступив у депутатську групу „Повага”, яка була і залишається в жорсткій опозиції до представників „Нашої України” – народного депутата В.Балоги, тодішнього тимчасового виконуючого обов’язки міського голови О.Гаваші та нелегітимного мера В.Петьовки.

    Після Указу Президента України від 25 грудня 2003 року, яким було усунуто нелегітимного міського голову В.Петьовку, був обраний до складу виконкому міської ради і на посаду керуючого справами Мукачівського міськвиконкому.

    На двох повторних виборах мукачівського міського голови 29 червня 2003 року і 18 квітня 2004 року активно підтримував кандидатуру Е.Нусера. На президентських виборах 2004 року підтримував кандидатуру В.Януковича.

    Нагадаємо, що ще у період президентських виборчих перегонів, на адресу Ю. Малешки лунало чимало погроз, у тому числі і фізичної розправи, за те, що він відкрито підтримує В.Януковича. Очевидно, аноніми від слів перейшли до діла. Це, до речі, не перший випадок у місті, коли громадяни страждають через свої політичні уподобання. Нещодавно було підпалено автомобіль заступника секретаря мукачівського міськкому СДПУ(О) І.Чубірки. Прес-служба партії розповсюдила щодо цього заяву, в якій рішуче виступила проти переслідувань її членів.

    visnyk.info
    У Мукачеві троє невідомих жорстоко побили екс-керуючого справами міськвиконкому Юрія Малешка

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору